March 7Mar 7 24 minutes ago, Ras said:Odgledao sam (ne po prvi put), nakon što si ovde ostavio podsetnik, a film je još kompleksniji no što ga pamtim Moj favorit, mešu delima OW su Ambersonovii meni su ambersonovi izvrsni, samo mi je teško da ih gledam bez da mislim koliko bi taj film zapravo bio brutalan da ga studio nije onako izmasakrirao u montaži.
March 8Mar 8 Ovo moze i u jazz: Cinemax 2 u 11.50 Keln 75, kako je 18-godisnja Vera Brandes organizovala Kelnski koncert Kita Dzereta
March 10Mar 10 Popular Post Oskari na RTS-uRTS 1Sirat - nedelja u 00.30Tajni agent - nedelja u 20.55RTS 2Franc - subota u 15.50Mlade majke - subota u 18.00Siroče - nedelja u 16.35Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.50
March 10Mar 10 https://www.imdb.com/title/tt0060232/ide upravo na klasik tv. brando, redford i džejn fonda
March 10Mar 10 da upotpune vrhunsku podelu igraju i robert duval i endži dikinson (meni uz džin tirni najlepša glumica iz tog doba holivuda).
March 18Mar 18 Vude, ti si pobijedio, dokumentarac o oskarovcu Dušanu Vukotiću, upravo na RTS 2 Edited March 18Mar 18 by msv
March 18Mar 18 10 minutes ago, msv said:Vude, ti si pobijedio, dokumentarac o oskarovcu Dušanu Vukotiću, upravo na RTS 2 Imao je RTS zadnje dve nedelje seriju dobrih filmova, povezano sa dodelom Oskara. Ne pratim redovno, tako da ne znam da li je stalno tako, ali eto, sad su se lepo potrudili.
March 20Mar 20 večeras u 22:35 na hrt 3 wajdin kanal, direktni prethodnik pepela i dijamanata.onda u 23:47 na rts 1 dvostruka obmana, malo se preklapaju, ali ima repriza u ponedeljak u 14. skoro dva sata edwarda g robinsona kako jede ekran, podsetimo se:
March 20Mar 20 On 18. 3. 2026. at 20:51, Nevernik said:Imao je RTS zadnje dve nedelje seriju dobrih filmova, povezano sa dodelom Oskara. Ne pratim redovno, tako da ne znam da li je stalno tako, ali eto, sad su se lepo potrudili.umeju da ubodu dobar film, posebno na rts2 u nekom terminu oko 22-23h.
March 23Mar 23 On 10. 3. 2026. at 17:40, msv said:Oskari na RTS-uRTS 1Sirat - nedelja u 00.30Odgledao ovo i po svemu sto sam video pre gledanja filma, neki trejler i sl je upucivalo da ce film biti ok ali posle gledanja bas debakl, prazno, i neprijatno. Antipreporuka.
April 4Apr 4 PTC 3 danas mozete pogledati drugu i trecu epizodu dokumentarca Proleće u praškoj školi . Nažalost prvu ne nalazim nigde .
April 4Apr 4 Pogledao na Planeti: i tamo sam nasao samo 2 i 3 epizodu. Ali se sporadicno reprizira serija na RTS3