Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

24 minutes ago, Ras said:

Odgledao sam (ne po prvi put), nakon što si ovde ostavio podsetnik, a film je još kompleksniji no što ga pamtim lolol

Moj favorit, mešu delima OW su Ambersonovi

i meni su ambersonovi izvrsni, samo mi je teško da ih gledam bez da mislim koliko bi taj film zapravo bio brutalan da ga studio nije onako izmasakrirao u montaži.

• Replies 1.3k
  • Views 147.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

Ovo moze i u jazz: Cinemax 2 u 11.50 Keln 75, kako je 18-godisnja Vera Brandes organizovala Kelnski koncert Kita Dzereta

kaja, ubit cu te jutros u 9 na klasiku, znaci dostupan jos par dana

da upotpune vrhunsku podelu igraju i robert duval i endži dikinson (meni uz džin tirni najlepša glumica iz tog doba holivuda).

Vude, ti si pobijedio, dokumentarac o oskarovcu Dušanu Vukotiću, upravo na RTS 2

Edited by msv

10 minutes ago, msv said:

Vude, ti si pobijedio, dokumentarac o oskarovcu Dušanu Vukotiću, upravo na RTS 2

Imao je RTS zadnje dve nedelje seriju dobrih filmova, povezano sa dodelom Oskara. Ne pratim redovno, tako da ne znam da li je stalno tako, ali eto, sad su se lepo potrudili.

večeras u 22:35 na hrt 3 wajdin kanal, direktni prethodnik pepela i dijamanata.

onda u 23:47 na rts 1 dvostruka obmana, malo se preklapaju, ali ima repriza u ponedeljak u 14. skoro dva sata edwarda g robinsona kako jede ekran, podsetimo se:

On 18. 3. 2026. at 20:51, Nevernik said:

Imao je RTS zadnje dve nedelje seriju dobrih filmova, povezano sa dodelom Oskara. Ne pratim redovno, tako da ne znam da li je stalno tako, ali eto, sad su se lepo potrudili.

umeju da ubodu dobar film, posebno na rts2 u nekom terminu oko 22-23h.

večeras na rts1 od 10 la grazia paola sorentina, ko voli.

On 10. 3. 2026. at 17:40, msv said:

Oskari na RTS-u

RTS 1

Sirat - nedelja u 00.30

Odgledao ovo i po svemu sto sam video pre gledanja filma, neki trejler i sl je upucivalo da ce film biti ok ali posle gledanja bas debakl, prazno, i neprijatno. Antipreporuka.

Sinoc 22,50 HRT 2 Patti Smith elektricna pesnikinja

PTC 3 danas mozete pogledati drugu i trecu epizodu dokumentarca Proleće u praškoj školi .

Nažalost prvu ne nalazim nigde .

Pogledao na Planeti: i tamo sam nasao samo 2 i 3 epizodu. Ali se sporadicno reprizira serija na RTS3