December 12, 2025Dec 12 Znam da nije TV, ali Jugoslovenska Kinoteka je na svom youtube kanalu juče pustila film Nož (1967). Ne znam koliko će tamo stajati pre nego što ga skinu.
January 5Jan 5 Ne znam što je zaključana tema o Vladi Divljanu, pa ajde ovde ću napisati da je 2.1. u 20:30 na PTC2 emitovan kratak dokumentarac sa nekim snimcima iz lične arhive, neki nisu ni objavljivani do sad. Meni se uvek plače kad vidim tog dobrog čoveka na TV.
January 5Jan 5 Ma, opušteno. :) Prikazivali su ga baš kad sam se zatekla na RIP temi.Svakako je osoba vredna sećanja...
January 5Jan 5 41 minutes ago, Klara said:Fascinirana sam Oldmanovom glumom, veličanstven je.Ova opaska povezana sa ulogom (filmom koji nisam gledao) me podsetila na Oldmanovu izvanrednu epizodu u Openhajmeru, gde je glumio američkog predsednika Trumana.
January 5Jan 5 Kad je takav glumacki baja da ga vidim da glumi Trumana, Churchilla i Stalina zajedno.
January 6Jan 6 03.01. PTC 3 u 8 uveče bio dokumentarac o Paklenoj pomorandzi: Mašinerija zla Akcenat je na knjizi Antonija Berdzesa napisanoj 10tak godina pre izlaska filma.