October 3, 2025Oct 3 Author 1 hour ago, msv said:Sinoć na HRT 2 je bio hrvatski kandidat za Oskara Fiume o morte!Ja to moram da vratimKo zna kad će opet (ako ne dobije Oskara)
October 3, 2025Oct 3 Među 156 hiljada beskorisnih kanala, sad vidim da nemam HRT!Na HRTi nije dostupan za nas sa ove strane granice. Edited October 3, 2025Oct 3 by Ras
October 3, 2025Oct 3 potrazi(te) na hrv warezu, mislim da radi link.e> potforum dokumentarci. post je nekako sa kraja avgusta. Edited October 3, 2025Oct 3 by holden kolfild
October 18, 2025Oct 18 Na RTS2 su danas popodne, od oko 16 časova prikazana dva solidna filma jedan za drugim.Najpre Zapisano na vetru, Daglasa Sirka, što je koincidencija kakve volim - pre dan-dva sam započeo Fasbinderovu knjigu eseja o filmovima, koja započinje beleškama baš o filmovima Daglasa Sirka.Drugi film je Parsifal Galski, Romerovovo viđenje priča iz arturijanskog ciklusa. Edited October 18, 2025Oct 18 by Ras
November 1, 2025Nov 1 večeras je HRT 1 od 8 sati išla "Filomina". vredelo bi zavrteti unazad i pogledati. to je jedan od onih po meni "must be seen"
December 6, 2025Dec 6 Author Milioniti put Once upon a time in America na HRT 3Neka mi samo neko objasni zašto već 40 godina niko u Holivudu ne ume da snimi ovakav film
December 6, 2025Dec 6 Author Evo, upravo na HRT Studio kažu da su Once upon a time i Vrata raja Ćimina dva poslednja umetnička filma sa tim budžetom.
December 11, 2025Dec 11 Vrata Raja, puna Ćiminova verzija, ako se ne varam, je imao možda i najduže ovacije ikada u Kanu.