Jump to content

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

možda će nekog da zanima ovaj kanadski film. "slatka sutrašjica" prikazan je jutros na pink movies

A small community is torn apart by a tragic accident which kills most of the town's children. A lawyer visits the victims' parents in order to profit from the tragedy by stirring up their anger and launching a class action suit against anyone they can blame. The community is paralyzed by its anger and cannot let go. All but one young girl, left in a wheelchair after the accident, who finds the courage to lead the way toward healing.

• 2 weeks later...
  • Popular Post

Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.

Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav i Zlatna palma iz 2021.)

Čuj dobri filmovi, dobri za kulturnu politiku RTS-a. Treba i njima da daju Palmu, Lava, Oskara, Nobela, šta bilo...

On 5.3.2024. at 21:15, FPLS said:

sinoc bio Dogadjaj

Dobar film bas. Skoro je na Pescaniku bio kratak tekst Ursule Le Gvin o toj temi i vrlo je slican osecaj. 

• 2 weeks later...

Gde se nalazi taj kanal kod SBB, ako ga imaju uopšte :blink:

nemam pojma, ali na supernovi je na 648 :sleep:

1 hour ago, dùda said:

Gde se nalazi taj kanal kod SBB, ako ga imaju uopšte :blink:

Za ruski film uvek provera na YT kanalu Mosfilma.

bice na htru 2 u nedelju u 22 i nesto o borgu, makinrou i ekspanziji tenisa u to vreme.

dobro, ovo sam izmislio o ekspanziji ali stvarno je bilo kad sam bio klinac cak i kod nas da su deca pravila podele na borg ili makinro tabore kao npr nemci partizani, sovjeti i ameri ili indijanci kravadecki.

u to vreme kad sam mali bio neki rodjak mi spomenu djimi konorsa. ja u sebi ko je bre taj. nemoj da mi rusis pricu. 

13 minutes ago, Ras said:

Za ruski film uvek provera na YT kanalu Mosfilma.

Je li blam da kažem da mi u kući malo gledamo TV i da uopšte nemamo Smart TV 

Nije blam.

Najgore je da se usediš uz TV i non-stop živiš živote drugih. U nekoj meri je ok kao beg, ali ne 24/7.

Edited by Milošica

16 minutes ago, dùda said:

Je li blam da kažem da mi u kući malo gledamo TV i da uopšte nemamo Smart TV 

Nije. Pretpostavio sam računar i internet.

šta je to smart TV, jel su to oni pljosnati, veliki, nasuprot četvrtastima, malima? isto "vataju" oba, jedino se oko lako navikne na veći ekran

15 hours ago, Calavera said:

večeras na rtrs plus u 21 lete ždralovi

https://www.imdb.com/title/tt0050634/

Sinoć sam odgledao pola filma pre no što sam zaspao od umora, danas nastavljam. Neverovatno je kako se filmske scene urežu u pamćenje i krenu da se vraćaju i nakon toliko godina, jer sam siguran da sam ovaj film poslednji put gledao na televiziji još u vreme SFRJ.

Sinoc sam prvi put gledala taj film. Mnogo je lep. Kakva muzika! Glavna glumica maestralna.