bergasa19 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Na HRT1 dva filma. Meci iznad Brodveja u 21. 09. Mafijaska sahrana u 23. 25.
kobni zelaya Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Meci iznad Brodveja u 21. 09. I ranije sam to mislio, sad sam samo potvrdio - vrhunski Alen, jedan od dva-tri njegova najbolja filma. I verovatno najiskreniji njegov film.
MocaVukotic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ja bih rekao maksimum najbolji u 90-im. ipak u 80-ima ima back-to-back zelig-broadway danny rose-purple rose-hannah and her sisters. to mu je bio prajm što se tiče, pa da kažem tako, lepote razuzdanog duha. ovi iz 90-ih su možda i superiorno režirani, ali retko koji je dostigao tu "vudialenovštinu" iz 80-ih. slažem se da je najbliže prišao bullets over brodaway, pre svega zbog diane wiest.
notenoughreasonsforclaire Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Ruizovo "Pronadjeno vreme" danas i sutra na RTS Digital (u 22.10h i 22.45h).
kobni zelaya Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Rusalka rts 1 21.00 Možda nije baš preporuka, pošto nemam pojma kakav je film, ali deluje zanimljivo kao neka Amelija Pulen po motivima Puškina.
I*m with the pilots Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 U sredu 13. na RTS2 u 22:50 - "The Linguini Incident" (Richard Shepard, 1990) Nije bio emitovan tad, mozda veceras potrefe (RTS1 u 00:45), dok se na HRT1 u 23:27 daje Zvjagincevo "Izgnanstvo". Ne propustiti.
Ajant23 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ovaj topic ionako služi da se na svakoj drugoj strani podseti da negde neko po milioniti put daje Zvjaginceva. Kada sam bio klinac, za petnaest godina je Stalker bio ukupno jednom emitovan i to u ciklusu Tarkovskog na TV Sarajevo pred sam rat, a sada svake tri strane neko treba da podseti da je Zvjagincev ponovo na TV-u i da po ušima klepi decu, ako slučajno zalutaju ovde, koliko je to značajan reditelj... Kažem decu zato što matori mogu samo da se foliraju po pitanju Zvjaginceva zato što ima tako odgovara...
MocaVukotic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ovaj topic ionako služi da se na svakoj drugoj strani podseti da negde neko po milioniti put daje Zvjaginceva. Kada sam bio klinac, za petnaest godina je Stalker bio ukupno jednom emitovan i to u ciklusu Tarkovskog na TV Sarajevo pred sam rat, a sada svake tri strane neko treba da podseti da je Zvjagincev ponovo na TV-u i da po ušima klepi decu, ako slučajno zalutaju ovde, koliko je to značajan reditelj... Kažem decu zato što matori mogu samo da se foliraju po pitanju Zvjaginceva zato što ima tako odgovara... +100 piše u naslovu filmovi koji se retko prikazuju. retko prikazuju, retko prikazuju, retko prikazuju
kobni zelaya Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Nije bio emitovan tad, mozda veceras potrefe (RTS1 u 00:45), dok se na HRT1 u 23:27 daje Zvjagincevo "Izgnanstvo". Ne propustiti. Hvala na tipu, sa zadovoljstvom ću da pogledam!
Ajant23 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Hvala na tipu, sa zadovoljstvom ću da pogledam! Obavezno javi posle da li ti je bio bolji nego pre tri, četiri meseca kada je isto bio na HRT-u!
kobni zelaya Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Javiću ti, budi oko trojke kod SKC-a, doći ću da ti kažem. Edited September 3, 2014 by kobni zelaya
Ajant23 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ne moraš ni da dolaziš, ti si tamo duhom odavno na onom socrealističkom muralu...
Recommended Posts