Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted

E, hvala na najavi. Odavno sam skinuo film, ali nikako da se nateram da ga odgledam. Sad ću iskoristiti priliku.

• 2 weeks later...
Posted

A na RTS 1 od 0:30 - Felinijev "8 i po".

Posted

A na RTS 1 od 0:30 - Felinijev "8 i po".

E večeras stižem na vreme...retka prilika

Posted

Na Pink Classicu ide The Wind and the Lion

by TT

Posted

A na RTS 1 od 0:30 - u noći između ponedeljka i utorka:

"uloga moje porodice u svetskoj revoluciji" bate čengića

Posted (edited)

Dzarmusov Noc na zemlji (sa zvucnim prevodom i naracijom za slepe i slabovidece) upravo poceo na RTS2.

EDIT: Pitam se kako ce izgledati scena sa Benjinijem i popom. Tezak film za ovakvu obradu.

Edited by Nesh
Posted

benjini mi je pri vrhu glumaca od kojih mi je muka.  uključujući i u čuvenom "život je lep". rimska epizoda je i zbog njegove pojave i sadržaja najgore u ovom filmu.

sama obrada sa zvučnim prevodom mi je bila čudna. takva lakoća psovanja! mislim, kada glumac psuje ili bilo šta vulgarno kaže to mi je, nekako, deo filma i glume. ovde, sve psovke i vulgarnosti, izgovorene od naratora delovale su mi nadrealno. ista ravnoća kao kada dimitrijević odrađuje neki putopis. zamišljam njegove koleginice živanu ili ivanu kako, onako spikerski, kažu "odjebi".

nego, u nedelju na pink 2 je poslastica za one koji vole britance. "last orders". ja sam to preveo kao "poslednja tura/narudžba" ovi kaću da je to "poslednja naredba". ko voli hemingsa, mirenovu, kortnija, vinstona i hoskinsa ima priliku za uživanjciju.

Posted

benjini mi je pri vrhu glumaca od kojih mi je muka.

e bravo, do il mostro je bio dobar, a onda muka živa.

Posted

25u5zet.jpg2a5x5rn.jpg

U sredu 13. na RTS2 u 22:50 - "The Linguini Incident" (Richard Shepard, 1990) :wub:

Veceras na HTV2 u 21:17 "Hævnen" (Susanne Bier)