July 3, 201410 yr E, hvala na najavi. Odavno sam skinuo film, ali nikako da se nateram da ga odgledam. Sad ću iskoristiti priliku.
July 15, 201410 yr Author A na RTS 1 od 0:30 - Felinijev "8 i po". E večeras stižem na vreme...retka prilika
July 27, 201410 yr A na RTS 1 od 0:30 - u noći između ponedeljka i utorka: "uloga moje porodice u svetskoj revoluciji" bate čengića
July 29, 201410 yr Sad će oko pola jedan na rts 1 - Crvena pustinja Edited July 29, 201410 yr by kobni zelaya
July 30, 201410 yr Dzarmusov Noc na zemlji (sa zvucnim prevodom i naracijom za slepe i slabovidece) upravo poceo na RTS2. EDIT: Pitam se kako ce izgledati scena sa Benjinijem i popom. Tezak film za ovakvu obradu. Edited July 30, 201410 yr by Nesh
August 1, 201410 yr benjini mi je pri vrhu glumaca od kojih mi je muka. uključujući i u čuvenom "život je lep". rimska epizoda je i zbog njegove pojave i sadržaja najgore u ovom filmu. sama obrada sa zvučnim prevodom mi je bila čudna. takva lakoća psovanja! mislim, kada glumac psuje ili bilo šta vulgarno kaže to mi je, nekako, deo filma i glume. ovde, sve psovke i vulgarnosti, izgovorene od naratora delovale su mi nadrealno. ista ravnoća kao kada dimitrijević odrađuje neki putopis. zamišljam njegove koleginice živanu ili ivanu kako, onako spikerski, kažu "odjebi". nego, u nedelju na pink 2 je poslastica za one koji vole britance. "last orders". ja sam to preveo kao "poslednja tura/narudžba" ovi kaću da je to "poslednja naredba". ko voli hemingsa, mirenovu, kortnija, vinstona i hoskinsa ima priliku za uživanjciju.
August 1, 201410 yr benjini mi je pri vrhu glumaca od kojih mi je muka. e bravo, do il mostro je bio dobar, a onda muka živa.
August 5, 201410 yr Author Na Eurochannel ovog meseca ide odličan mađarski The-Maiden-Danced-to-Death Termini za prikazivanje: http://www.eurochannel.com/component/com_jevents/itemid,309/keyword,The%20Maiden%20Danced%20to%20Death/lang,en/task,search.results/
August 11, 201410 yr U sredu 13. na RTS2 u 22:50 - "The Linguini Incident" (Richard Shepard, 1990) Veceras na HTV2 u 21:17 "Hævnen" (Susanne Bier)