January 16, 201411 yr jo su vesti, ali verovatno kaufmanda, kuafman, sa sve bobijem duvalom na ljuljašci Edited January 16, 201411 yr by MocaVukotic
January 16, 201411 yr meni ova bolja od zigelove verzije. da nisam gledo kuma, gledo bih badisnecerse fo sure.
January 16, 201411 yr Kaufmanova stvarno zakiva, odgledao sam je opet večeras. Zigelovu nisam gledao, ali s obzirom koliko je ova dobra, moguće da je to taj redak slučaj kad je rimejk bolji od oriđinala. To su sedamdesete, danas se ne prave filmovi sa tako heavy atmosferom. Ona scena koja se sastoji od raznih telefonskih razgovora sa zvaničnicima i random kadrova Sutherlanda na ulici - totalni pakao jbt.
January 16, 201411 yr ma super je i zigelova, drugacija je od ove, mozda i vise saspensa.nego, jersi izvalio toma hagena na pocetku? :)
January 16, 201411 yr naravno da je bolji kaufman, tigel su 50-e, sve je nekako kartonski, ali ima šarma, a za ono vreme je bio "wow", bežali ljudi iz bioskopa i te fore.
January 16, 201411 yr meni ova bolja od zigelove verzije. da nisam gledo kuma, gledo bih badisnecerse fo sure. jo su vesti, ali verovatno kaufmanda, kuafman, sa sve bobijem duvalom na ljuljašci
January 16, 201411 yr inače, ima i abel ferrara svoju verziju iz 1993, sa gabrielle anwar. nije nešto, ali može ferrara uvek da se gleda.
January 16, 201411 yr sori, gledo sam tokom reklama a tad nisi jos dopunio.ima verzija i sa kidmenovljevom iz 2007. al bolje da nema.