Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted

Invasion of the Body Snatchers, na Pink 2 u 22

Posted (edited)

jo su vesti, ali verovatno kaufmanda, kuafman, sa sve bobijem duvalom na ljuljašci

Edited by MocaVukotic
Posted

Ma, to sam gledao sto puta, ovu iz pedesetih ne mogu da zakačim nikako.

Posted

pa skini, zigela ima svuda, ja skino odavno

Posted

meni ova bolja od zigelove verzije. da nisam gledo kuma, gledo bih badisnecerse fo sure.

Posted

Kaufmanova stvarno zakiva, odgledao sam je opet večeras. Zigelovu nisam gledao, ali s obzirom koliko je ova dobra, moguće da je to taj redak slučaj kad je rimejk bolji od oriđinala. To su sedamdesete, danas se ne prave filmovi sa tako heavy atmosferom. Ona scena koja se sastoji od raznih telefonskih razgovora sa zvaničnicima i random kadrova Sutherlanda na ulici - totalni pakao jbt.

Posted

ma super je i zigelova, drugacija je od ove, mozda i vise saspensa.nego, jersi izvalio toma hagena na pocetku? :)

Posted

naravno da je bolji kaufman, tigel su 50-e, sve je nekako kartonski, ali ima šarma, a za ono vreme je bio "wow", bežali ljudi iz bioskopa i te fore.

Posted

Napisao je Moca, ali nisam gledao od početka, a pre nisam. :)

Posted
meni ova bolja od zigelove verzije. da nisam gledo kuma, gledo bih badisnecerse fo sure.
jo su vesti, ali verovatno kaufmanda, kuafman, sa sve bobijem duvalom na ljuljašci
Posted

inače, ima i abel ferrara svoju verziju iz 1993, sa gabrielle anwar. nije nešto, ali može ferrara uvek da se gleda.

Posted

na hrtu u toku interesantan dokumentarac o orson velsu

Posted
sori, gledo sam tokom reklama a tad nisi jos dopunio.ima verzija i sa kidmenovljevom iz 2007. al bolje da nema.