Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

IKOM, inače nažalost, ali ovoga puta prijatno... Na Open IPTV-u ga nema...
analogni ili digitalni?ne mogu da pronadjem kod mene.
  • Replies 1.3k
  • Views 146.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

DTV, naravno...EDIT:3860006900256QAM

Edited by Ajant23

pronadjoh, trebalo je prvo da iskljucim pa ponovo ukljucim digitalni dekoder, da bi prijavio nove kanale. ^_^

Na stranici filmovanje.com imate deo na sajtu koji vam najavljuje koji će filmovi biti prikazivani i kada u toku nedelje, sa opisom filma. Sad sam video i baš mi je krivo što sam neke propustio ...

• 3 weeks later...

Sea of Love (1989) RTS1 21:10Odličan triler u režiji Harolda Bekera.Sjajna gluma Al Paćina, Ellen Barkin i John Goodmana.

^^ odmah zatim u 00:50 "Drei" (Tom Tykwer, 2010)pomalo hipsterski ali meni bio i dosta smesan + odlicna gluma...

maločas sam odgledao na "sinemaniji". ponoviće sutra u 2 popodnehttp://www.imdb.com/title/tt0813547/

Prijatno me je iznenadio sa Deadfall, baš umeren krimić ala devedesete, naravno ko to voli ili makar poštuje u relativnim okvirima (nije baš da umirem za tim iz devedesetih - loše vreme kao i osamdesete i ovaj vek)...

Utorak 13. avgust RTS 1 13.30 Kauboj (Kauwboy,2012)http://www.imdb.com/title/tt1776222/?ref_=sr_1Holandski film, bio na poslednjem Festu, sladak filmić samo su mogli i bolji tajming da mu nađu ...

Letnji bioskop je prilično ugledan termin na RTS-u, samo sumnjam da će ovi najavljeni filmovi biti na nivou onoga što je taj termin bio ranije...

HRT3, večeras u 22:54 - In a Lonely Place (1950), pominjan je pre par dana na westernima :D

To mi je jedan od omiljenih noara ikada. Masterpis, must-see!Western? :unsure:

• 2 weeks later...

VecerasRTS222:00Samo vetarCsak a szél (Benedek Fliegauf, 2012)https://vimeo.com/39731846Pricali o njemu April i ja tokom proslogodisnjeg festivala na Palicu

I već stigao na TV :o Kada bi tako brzo stigao i najnoviji Spajdermen... A, stigao bi da ima političke veze...

• 2 weeks later...

HTV1 23:30FLESH + BLOOD