Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.

• Replies 1.3k
  • Views 146.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.
:lolol:Izgleda da postoji samo srpski prevod za ovaj film
http://www.imdb.com/title/tt0093843/Ovo bilo preksinoć u noćnom terminueditKontam da je ovaj topik i namenjen za upravo ovakve i slične filmove: razne treš-splačine, one za koje ne postoje prevodi ili uopšte javni torenti za DL ili eventualno postoje mrtvi Rapidgator linkovi od 4 GB - a nekako sve govori da bi to moglo da bude fantastično iskustvo ili si načuo kako o tome govore 2 klinca - gika u tramvaju ili čak iako film ispadne potpuni promašaj, što zapravo i jeste, na javno prikazivanje treba upozoriti.Mislim Balabanov, Hičkok i društvance su klasici ili tu negde i oni su opštepoznate njuške na koje posebno ne treba upirati prstićem, zar ne?
Tako je! Ja recimo obožavam taj film, a pošto mi niko nije rekao da ima na tv-u, uhvatio sam ga tek na pola :(
Eh, Rogere, sećam se da si jednom principijelno opljuvavao HRT, ali brate trojka ima prilično dobar filmski program. Nažalost, nije mi dostupna...

HRT3 ima opasno dobar filmski program ovog vikenda:danassutra

Mašala. Kakva koncentracija kvaliteta. Šteta što ga nemam na kablu.

Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(

Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi

Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi
sto ja to volim, ko da citas alan ford i slusas vejtsa istovremeno.blago se vama, ustasama :(

Jbg, danas je na HRT1 i War Games. To je Pra-Geekovski film, film moje mladosti.. ja bi i to gledo :mellow:

• 2 weeks later...
Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(
Sad vidim da mi se danas pojavio na kablu HRT3...

Ozbiljno? Koji ti je provajder?

IKOM, inače nažalost, ali ovoga puta prijatno... Na Open IPTV-u ga nema...

Da, nema ga ni na KDS-u, sad sam gledao.