Ajant23 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Pa, šta je ovo? Iskopirao si samo najave sa sajta, zar ništa svoje nemaš da napišeš? Možda smatraš da su najave na sajtu idealne?Ma, jesi li ti uopšte gledao te filmove?Ako nisi, otvori onda topic pod naslovom: Topik za nepropuštanje često prikazivanih filmova na svakojakvim festivalima, koji po tom ključu stižu i na TV...
zakintos Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Revanche (2008)Preporuka i od mene. Sjajan.Gled'o sam ga davno, i sećam se da je prva polovina filma potpuno različita od druge polovine.Odličan scenario, što bi se reklo: bez rupe...Pouka filma je: Možeš da praviš planove u životu ali neko drugi drži konce u rukama.
zakintos Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Nisi cuo za spoiler?Sent from MH using Tapatalk 2Šta je trebalo da se stavi pod spoiler, odnosno, šta ti kvari moj opis?
Behemoth Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Nema potrebe da vredjas, samo sam ti skrenuo paznju da koristis spoiler.Btw, reportovan si.
Prospero Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 ok, warn za zakintosa, sledeća stanica je ban.edit: uvreda je obrisana, da ne bude zbunja da behemoth odgovara sam sebi.
Molder Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Definitivno i dalje na mojoj top 10 all-time greatest movies!
Roger Sanchez Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ''You Americans, you always assume you must do something before you can be arrested''.Times have changed..
Turnbull Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Na Pinku 2 upravo počinje Breaking Up, a ko ne uhvati sad, verovatno će imati priliku tokom noći ili sutra u reprizi.
zakintos Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 21:05 RTS 1 Smrt čoveka na BalkanuEkskluzivna premijera crne komedije o balkanskom mentalitetu reditelja Miroslava Momčilovića "Smrt čoveka na Balkanu" - na RTS-u.
April Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Na Fox Movies jutros u 6 počeo Hana i njene sestre. Iz nekog razloga nikad mi se taj film nije činio dovoljno važnim. Ali mu vreme samo dodaje patinu i posle svakog gledanja mi je bolji.Srce je gibak mali mišić.
Recommended Posts