Jump to content
IGNORED

Djokovic - Nadal, finale RG 2012

Ros

Recommended Posts

Posted
...trava najmanje odgovara + su berdih, tsonga ili delpo opasniji nego na šljaci- ali dobro do w još ima vremena
delpo nema blage veze s vezom na travi...
  • Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

88

• freakns

48

• duda

30

• Max Morlock

27

Posted

Novakov poslednji tweet, ja se malo naježio.

Congrats to @RafaelNadal for incredible run at #RG12. See you again soon ;)
Posted
možemo mi ovako do sutra ali ajde ovako, ukratko.mislim da nije na 100% bilo koji teniser koji potpuno izgradi poen i na kraju promaši zicer.novak nije na nivou iz 2011-te ali definitivno nije više igrač iz 2009-te.zreliji je i fizički spremniji. a zanimljivo da tvrdiš da je novak koj se mučio sa sepijem (a kojega je inače rutinski ranije dobivao) došao na rg na 100%
- pa zar nije to isto radio i u rimu/madridu 2009, moraću da pogledam statistiku iz tih mečeva i odnos w/ue- ima razlike u odnosuna09, četojević je uspeo da mu podigne podigao je staminu pa je sada on taj igrač kome odgovaraju duži mečevi i mislim da ima bolju staminu od rafe ali više nema ono samopuzdanje i onaj forhand kojim je bušio rafin forehand pre godinu dana- ne tvrdim da je djoker 100% već da je dao 100% svojih trenutnih mogućnosti i u rimu i danas i da to nije dovoljno za rafu na šljaci, na ostalim podlogama gotovo sigurno bi bio drugi rezultat ali avaj
Posted
- ne tvrdim da je djoker 100% već da je dao 100% svojih trenutnih mogućnosti i u rimu i danas i da to nije dovoljno za rafu na šljaci, na ostalim podlogama gotovo sigurno bi bio drugi rezultat ali avaj
sa boldovanim bih se složila, svakako.on je ovde čak dobro i prošao kako je mogao (zamalo)
Posted (edited)
Ne postoji tako nešto kao što je igra preko 100%. 100% u prevodu znači iskoristiti sve svoje kapacitete.On je to činio prošle godine.Ove godine ne čini. Igra poprilično ispod svojih kapaciteta i to je čitava istina i pamet.Kapacitet = maksimum koji je igrač u stanju da ostvari u igri.
- koji sportista je u stanju da duže ostane na max nivou ili da bude na max nivou svaki put kada je bitno, osim felpsa apada mi na pamet neko drugi- rafa je uspeo da dominira u drugoj polovini 2010 i da zadrži relativno visok nivo do danas ali onakav servis i igru iz finala uso2010 teško da će ikada ponoviti (to je bio njegov peak karijere), nadam se da će djoker ako više ne dođe do v2.0 makar zadržati ovaj nivo i pokupiti većinu gs-ova na betonu i travi u naredne 2-3 godine...edit glup sam za ovaj multiquote :lol:
delpo nema blage veze s vezom na travi...
odlično 1 briga manje Edited by gone fishing
Posted

Pući će Nole i na ostalim podlogama bez ikakvih problema, i to opet od Rafe, ukoliko značajno ne podigne nivo igre (previše grešaka pri laganim loptama) i naročito agresije.Potrebno je samo da se pogleda igra iz prošle godine.Ponavljam, nije pobedio Rafa, izgubio je Novak.

Posted

Koliko vidim samo se pise o tome da je Novak losiji nego prosle godine, no cini mi se da ima uticaja i to da je Rafa bolji nego prosle godine.

Posted

Sve će to da se popravi čim mu laki pošalje 1 twit i objasni gde je sve doneo pogrešne odluke(komada 30).

Posted

stani bre, gde sam ja zajebo sada pa sam ja kriv? :(

Posted (edited)

Neumereni optimizam. <_<

Edited by bergasa19
Posted
Pući će Nole i na ostalim podlogama bez ikakvih problema, i to opet od Rafe, ukoliko značajno ne podigne nivo igre (previše grešaka pri laganim loptama) i naročito agresije.Potrebno je samo da se pogleda igra iz prošle godine.
+1
Posted

posle jednog poraza odmah otpisujete noleta :isuse: ja kad se setim pekinga i onogTM madrida, smrznem se i sada.ovaj današnji je nekako manje bolan.i prošlogodišnji poraz na rg je bio teži jer je bio skroz neočekivan. i posle je nole osvojio w.oporaviće se on brzo od ovoga.

Posted

molio bih da se notira da sam ja i dalje optimista! i kada uzme Wimbledon i OI svi cete noge da mi perete! :P

Posted (edited)

jbg, mnogo mi je krivo zbog ovoga poraza danas, upravo zbog toga sto se i meni cini da ga je pretrpio od samog sebe. ne znam u cemu je tajna njegovog uspjeha/neuspjeha, kako je Faktor cetojevic uticao (osim ociglednog rezultata na planu stamine) na njegovu agresivnost i samopouzdanje u kljucnim momentima, i sto bi sad moglo da se doda u retortu da bi se dobila efikasnija formula za W i OI... ali stvarno, stvarno, stvarno mi je zao zbog ove propustene sanse, jer sam sve vrijeme (otkad je u onom nesrecnom prvom setu dosao sa 0-3 na 3-3) imao utisak da je krajnji ishod iskljucivo na Djokovicevom reketu.ne svidja mi se ni njegovo ovakvo "lako cemo" prihvatanje poraza - mada kapiram da je to jedini zdravi pristup, i nadam se da je u njegovim danasnjim fer-plej-sportski-prihvatam-poraz komentarima bilo sadrzano i ono necujno "vidimo se brzo, a ondaK - payback is a bitch"!i konacno, humble bull mi se smucio za sve pare juce i danas. sisa.edit: sto mi je ovako zrnast ovaj Djokovic na avataru? tja, nije ni cudo sto je izgubio danas s ovako nekvalitetnom podrskom...

Edited by Pantelija jr
Posted
Pući će Nole i na ostalim podlogama bez ikakvih problema, i to opet od Rafe
konacno jedan lep post (deo posta) na ovom topiku