Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

U društvu jakako.

• Replies 11k
  • Views 807.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

ma meni su tripice, riblja i pasulj institucija. to mora da se krčka i jede u drušvu, inače to mi nije to
Apsolutno. zadnji put kad sam pravio gulaš i pasulj, gosti nisu mogli da ustanu od stola. Čistio se kotlić hljebom :D

jaao sto sam umesila hleb!!!!!!! :wub: najveci do sad!

jaao sto sam umesila hleb!!!!!!! :wub:najveci do sad!
Kol'ki je? :)

veelikii :)..s obzirom da je bez kvasca ponosna sam do neba

nastavljamo Dane jagnjetine, ovog puta ambicioznije. jagnjeca noga i jos jedan komad, 24h marinada, krompiri i takoto.

vojnik-pokazuje-tenk.jpg
veelikii :)..s obzirom da je bez kvasca ponosna sam do neba
Dobro je narast'o bez kvasca. Svaka čast.Ja sam svoj prvi lebac napravio u Švedskoj kada sam mislio da ću da umrem od gladi sa onim njihovim slatkim hljebovima. Od tada mijesim redovno :)
Dobro je narast'o bez kvasca. Svaka čast.Ja sam svoj prvi lebac napravio u Švedskoj kada sam mislio da ću da umrem od gladi sa onim njihovim slatkim hljebovima. Od tada mijesim redovno :)
pa pazi dva dana sam ga čekala ,ulagala nade i verovala... i ne narastao :Da i iskoristila sam ova dva dana sa grejanjem..videćemo šta će biti bez...

Edited by ivy

pa pazi dva dana sam ga čekala ,ulagala nade i verovala... i ne narastao :D
To je taj rad...ništa bez njegovanja i ulaganja :D
I onaj pasulj si ostao dužan :)
ostali ste vi obojca dužni :D

pa nema ništa jednostavnije

ostali ste vi obojca dužni :D
ja čekam da se javite ekipo

ja se izvinjavam samo jos ovo,jako sam ponosna pa moram da smaram malo...dakle beskvasni!!!16032013074.jpg16032013075.jpg

Edited by ivy

Ovo realno i jeste za ponos.