dacha od bosne Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ma meni su tripice, riblja i pasulj institucija. to mora da se krčka i jede u drušvu, inače to mi nije toApsolutno. zadnji put kad sam pravio gulaš i pasulj, gosti nisu mogli da ustanu od stola. Čistio se kotlić hljebom :D
dacha od bosne Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 jaao sto sam umesila hleb!!!!!!! :wub:najveci do sad!Kol'ki je? :)
ivy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 veelikii :)..s obzirom da je bez kvasca ponosna sam do neba
Аврам Гојић Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 nastavljamo Dane jagnjetine, ovog puta ambicioznije. jagnjeca noga i jos jedan komad, 24h marinada, krompiri i takoto.
dacha od bosne Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 veelikii :)..s obzirom da je bez kvasca ponosna sam do nebaDobro je narast'o bez kvasca. Svaka čast.Ja sam svoj prvi lebac napravio u Švedskoj kada sam mislio da ću da umrem od gladi sa onim njihovim slatkim hljebovima. Od tada mijesim redovno :)
ivy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) Dobro je narast'o bez kvasca. Svaka čast.Ja sam svoj prvi lebac napravio u Švedskoj kada sam mislio da ću da umrem od gladi sa onim njihovim slatkim hljebovima. Od tada mijesim redovno :)pa pazi dva dana sam ga čekala ,ulagala nade i verovala... i ne narastao :Da i iskoristila sam ova dva dana sa grejanjem..videćemo šta će biti bez... Edited March 16, 2013 by ivy
dacha od bosne Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 pa pazi dva dana sam ga čekala ,ulagala nade i verovala... i ne narastao :DTo je taj rad...ništa bez njegovanja i ulaganja :D
belch Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 I onaj pasulj si ostao dužan :)ostali ste vi obojca dužni :D
renne Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ostali ste vi obojca dužni :D ja čekam da se javite ekipo
ivy Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) ja se izvinjavam samo jos ovo,jako sam ponosna pa moram da smaram malo...dakle beskvasni!!! Edited March 17, 2013 by ivy
Recommended Posts