March 15, 201312 yr ma meni su tripice, riblja i pasulj institucija. to mora da se krčka i jede u drušvu, inače to mi nije toApsolutno. zadnji put kad sam pravio gulaš i pasulj, gosti nisu mogli da ustanu od stola. Čistio se kotlić hljebom :D
March 16, 201312 yr nastavljamo Dane jagnjetine, ovog puta ambicioznije. jagnjeca noga i jos jedan komad, 24h marinada, krompiri i takoto.
March 16, 201312 yr veelikii :)..s obzirom da je bez kvasca ponosna sam do nebaDobro je narast'o bez kvasca. Svaka čast.Ja sam svoj prvi lebac napravio u Švedskoj kada sam mislio da ću da umrem od gladi sa onim njihovim slatkim hljebovima. Od tada mijesim redovno :)
March 16, 201312 yr Dobro je narast'o bez kvasca. Svaka čast.Ja sam svoj prvi lebac napravio u Švedskoj kada sam mislio da ću da umrem od gladi sa onim njihovim slatkim hljebovima. Od tada mijesim redovno :)pa pazi dva dana sam ga čekala ,ulagala nade i verovala... i ne narastao :Da i iskoristila sam ova dva dana sa grejanjem..videćemo šta će biti bez... Edited March 16, 201312 yr by ivy
March 16, 201312 yr pa pazi dva dana sam ga čekala ,ulagala nade i verovala... i ne narastao :DTo je taj rad...ništa bez njegovanja i ulaganja :D
March 17, 201312 yr ja se izvinjavam samo jos ovo,jako sam ponosna pa moram da smaram malo...dakle beskvasni!!! Edited March 17, 201312 yr by ivy