Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
e pa ne mogu sve da znam/citam kad i vi :Pvaso ako mi pukne flasa zvonim ti na interfon
nema prezimena na tasteru nego su nacrtane cetiri macke
Posted
Džinovski bluk al nije bluk no liči, čen ima pokile, čudovište neko iz J. Amerike. Nije ljut ko bluk. Videćemo kako će ispasti, bem li ga...Elephant_Garlic.jpg
i sto se zove elephant garlic a iz j.amerike je?zezas ovde posten svet.
Posted
nema prezimena na tasteru nego su nacrtane cetiri macke
:lolol:seckam ingredients za rusku i koka mi nešto čudna, mršava a mišićava, tamnije boje i tvrda pod nožem. uzmem da probam, ne mogu da se zaustavim kako je lepo. setim se i da je supa prelepog ukusa ispala. eh što ne trošimo stalno ovakve koke :mellow:sledeća navlakuša je bila grašak. otvorim konzervu i pojedem pola konzerve viljuškom zureći u jednu tačku.
Posted (edited)
skoro ko onaj majonez za minut
to ne postoji! Edited by ivy
Posted

hm, bas bih mogo da ga napravim veceras, volem sendvice od crnog hleba sa belim sirom i majonezom :)

Posted

Viš, i ja bih mogao :) :PПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
zezas ovde posten svet.
ja mu sve verujem. ako jos ima ukus belog luka, nek donese dva, tri, da zasadimo, pa da se bogatimo.
Posted
ja mu sve verujem. ako jos ima ukus belog luka, nek donese dva, tri, da zasadimo, pa da se bogatimo.
neces posle moci da ga iscupas iz zemlje, vidi koliki je.a ja veceras samostalno pravim sargarepa tortu. i to ce biti druga jubilarna torta, koju sam ikad spravio. ta prva cokoladna, negde sam se bio zeznuo s merama, je bila toliko jaka da se onesvestis od jednog parceta. nekako mi sve bilo malo, pa jos cokolade, jos jaja, jos badema i lesnika...
Posted

nije mi cupanje problem, jaka sam ja.i nemoj kolacima da menjas mere, osim ako nisi bas iskusan. nego, ima l ta tvoja sargarepa torta fil od krem sira, ja takve najvise volim?

Posted

nego sta, bice prava starbucks. ovde cu se drzati mera.

Posted

mozda ipak da smanjis secer, znam ja americke mere :D

Posted
e pa ne mogu sve da znam/citam kad i vi :Pvaso ako mi pukne flasa zvonim ti na interfon
Neće da pukne ne brini.Malo pazi na visinu da stane u relnu.Ja se nosim mišlju de natuknem na konzervu da više kulja pivo ;-) Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted
neces posle moci da ga iscupas iz zemlje, vidi koliki je.a ja veceras samostalno pravim sargarepa tortu. i to ce biti druga jubilarna torta, koju sam ikad spravio. ta prva cokoladna, negde sam se bio zeznuo s merama, je bila toliko jaka da se onesvestis od jednog parceta. nekako mi sve bilo malo, pa jos cokolade, jos jaja, jos badema i lesnika...
ajde bogati, kad je josh jaja badema i leshnika neshto pokvarilo! :opravila mater pre nekoliko, shargarepe i oraja mlevenih, sa chokoladnom glazurom, josh je sanjam, koliko je to bila dobra torta (jelda da je bljak!) od shargarepe :wub:
Posted

Šta je sledeće? Torta od prokelja? :isuse:Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
i sto se zove elephant garlic a iz j.amerike je?zezas ovde posten svet.
Vidi, mališa, manimo se nacionalnosti biljke, sblukac kida, pasulj je ispao ko iz kasarne.