Čutura Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ili zive u skoljci ili smrznute/marinirane bez skoljke..off:danas sam u mutapovoj video lika kako valja prstace :on
assück Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 danas namerio da pravim chili con carne, i car, kupim po kile junetine, i kazem na kockice, za gulas :isuse:dodjem kuci i skapiram sta sam uradio. prvo sam se par minuta drzao za glavu i psovao, a onda resio da make do with what i have. seckao koliko sam sitno mogao junetinu i to ubacivao. skuvao. sada cekam da se nesto desi u mom zivotu pa da sednem da jedem
Frank Pembleton Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 danas namerio da pravim chili con carne, i car, kupim po kile junetine, i kazem na kockice, za gulas :isuse:dodjem kuci i skapiram sta sam uradio. prvo sam se par minuta drzao za glavu i psovao, a onda resio da make do with what i have. seckao koliko sam sitno mogao junetinu i to ubacivao. skuvao. sada cekam da se nesto desi u mom zivotu pa da sednem da jedemPa ne mora to loše da ispadne ja se čak i nosim mišlju da tako jednom napravim Послато са U8815 користећи Тапаток 2
aram Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 pa bre, to i jeste prava stvar, sitno seckano meso, a ne mleveno. samo sto niko vise nema zivaca ni vremena time da se bavi :)
assück Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) @velja:dapace, super je ispalopecnuo tortiljice, dodao seckani persun i grcki jogurt, uz to mrmao onu mesanu premia salatu iz tegleedit: @aram, eto nasao se jedan. ne dam sam hteo tako, ali... Edited February 9, 2013 by assück
maheem Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 mogu misliti kakve su to muke bile danas :)moram i ja pazariti neku nožekanju, imam samo jedan valjan i njega moram na oštrenje odneti.prvi put kad sam pravio chili zaljutio sam ga ko da sam rođen u meksiku. mogo bi sutra da te izimitiram.
assück Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) vish interesantno, posto je i meni prvi put bio ekstremno zaljucen, ljepsa polovina za danasnji tvrdi da je savrseno izbalansiran, i kao takav, nesto najbolje sto sam pravio skorije :)i definitivno seckaj meso sitno, druga dimenzija Edited February 9, 2013 by assück
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 pa, uglavnom zato sto ih nemam :Daj kad nadjes pravo dobre javi
renne Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 pa rekoh, skokni do merkatora i kupi dobre, ako već nećete da naručujete iz amerika baš baš dobre (a jbg i skupe)
assück Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ja sam socijala i klosar do bola, bice tesko da se otvorim i za ove sto vi preporucujete :)
banatjanin Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 nisam našao ćurku, pa sam uzeo ono veliko roster cekin pile. pečem ucelo, posle probam da li i to može sa mlincima.
renne Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Može, što da neПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Amelija Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 a zato tražiš dobre noževe?zato što je ubica
Recommended Posts