Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

ili zive u skoljci ili smrznute/marinirane bez skoljke..off:danas sam u mutapovoj video lika kako valja prstace :on

Posted

danas namerio da pravim chili con carne, i car, kupim po kile junetine, i kazem na kockice, za gulas :isuse:dodjem kuci i skapiram sta sam uradio. prvo sam se par minuta drzao za glavu i psovao, a onda resio da make do with what i have. seckao koliko sam sitno mogao junetinu i to ubacivao. skuvao. sada cekam da se nesto desi u mom zivotu pa da sednem da jedem

Posted
danas namerio da pravim chili con carne, i car, kupim po kile junetine, i kazem na kockice, za gulas :isuse:dodjem kuci i skapiram sta sam uradio. prvo sam se par minuta drzao za glavu i psovao, a onda resio da make do with what i have. seckao koliko sam sitno mogao junetinu i to ubacivao. skuvao. sada cekam da se nesto desi u mom zivotu pa da sednem da jedem
Pa ne mora to loše da ispadne ja se čak i nosim mišlju da tako jednom napravim Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

pa bre, to i jeste prava stvar, sitno seckano meso, a ne mleveno. samo sto niko vise nema zivaca ni vremena time da se bavi :)

Posted (edited)

@velja:dapace, super je ispalopecnuo tortiljice, dodao seckani persun i grcki jogurt, uz to mrmao onu mesanu premia salatu iz tegleedit: @aram, eto nasao se jedan. ne dam sam hteo tako, ali... :lol:

Edited by assück
Posted

mogu misliti kakve su to muke bile danas :)moram i ja pazariti neku nožekanju, imam samo jedan valjan i njega moram na oštrenje odneti.prvi put kad sam pravio chili zaljutio sam ga ko da sam rođen u meksiku. mogo bi sutra da te izimitiram.

Posted (edited)

vish interesantno, posto je i meni prvi put bio ekstremno zaljucen, ljepsa polovina za danasnji tvrdi da je savrseno izbalansiran, i kao takav, nesto najbolje sto sam pravio skorije :)i definitivno seckaj meso sitno, druga dimenzija

Edited by assück
Posted
pa, uglavnom zato sto ih nemam :D
aj kad nadjes pravo dobre javi
Posted

pa rekoh, skokni do merkatora i kupi dobre, ako već nećete da naručujete iz amerika baš baš dobre (a jbg i skupe)

Posted

ja sam socijala i klosar do bola, bice tesko da se otvorim i za ove sto vi preporucujete :)

Posted

nisam našao ćurku, pa sam uzeo ono veliko roster cekin pile. pečem ucelo, posle probam da li i to može sa mlincima.

Posted

Može, što da neПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
a zato tražiš dobre noževe?
zato što je ubica