JakeBlues Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Ma to mozda u tvom selu tamo. U susednom cupaju kosu ako nije cipolla gialla
smooth.Op Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Piletina sa tikvicama i njokama na brzaka. Promašio sam tajming sa njokama za jedno dva minuta pa mi dobilo ovu boju. Očekivao sam da bude više belo 7
kipo Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Ajd zivo me zanima sta ces s njima (ja ih smekam duze vrijeme a ne znam sta bih do rostilja)
aram Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 9 minutes ago, kipo said: Ajd zivo me zanima sta ces s njima (ja ih smekam duze vrijeme a ne znam sta bih do rostilja) kakav bre roštilj, ne luduj, ovo se kuva dugo i lagano. ossobuco guglaj. 4
maheem Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 3 minutes ago, aram said: kakav bre roštilj, ne luduj, ovo se kuva dugo i lagano. ossobuco guglaj. Interesantno da ga nema u vecini mesara, nadjem jednu u kojoj ima i osso buco i jos nekih zanimljivih katova sl zato pre neki dan nisu imali ribića - seku samo osso buco repovi su ok na isti način spremanja.
kipo Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 4 hours ago, aram said: kakav bre roštilj, ne luduj, ovo se kuva dugo i lagano. ossobuco guglaj. A vidim da je nesto corbastije pripremio
JakeBlues Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 On 13.10.2022. at 20:58, kipo said: Ajd zivo me zanima sta ces s njima (ja ih smekam duze vrijeme a ne znam sta bih do rostilja) Pripremio osso buco, ima posle slika na now eating. Mozda se ne vidi previse dobro tamo, jer je meso stavljeno na krompir pire a onda zaliveno sosom. Ima da se nadje ovako iseceno povremeno u Metrou, a rece mi Rene da ima skoro uvek u samousluzi u Merkatoru.
Tihajeza Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Imam u frižideru tikvice, plavi patlidžan, paradajz i pečurke. Luk i tako to se podrazumeva. Molim za nezgražavanje, ali šta da spremim za ručak? Samo ime, guglaću sve ostalo.
munze Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 21 minutes ago, Tihajeza said: Imam u frižideru tikvice, plavi patlidžan, paradajz i pečurke. Luk i tako to se podrazumeva. Molim za nezgražavanje, ali šta da spremim za ručak? Samo ime, guglaću sve ostalo. mozes sve na kockice pa izdinstas. i posle i jaje ubacis na kraju. bez osude molim.
aram Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 (edited) @Tihajeza pa ratatouille imaš sve što treba edit: ja tako kad ne znam šta bih, ukucam u google sastojke koje imam pa idem na pretragu po slikama i gledam koja mi se sviđa ovako: https://www.google.com/search?q=eggplant+zucchini+mushrooms+tomato+recipes&client=firefox-b-d&tbm=isch&ved=2ahUKEwiT_vz_guL6AhV7X_EDHdvLAyAQ_AUoAXoECAIQAw&dpr=0.9#imgrc=Qb07BHR4XyNQ4M Edited October 15, 2022 by aram
Tihajeza Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 30 minutes ago, munze said: mozes sve na kockice pa izdinstas. i posle i jaje ubacis na kraju. bez osude molim. Hvala! Ja neću osuđivati svakako, ali za ukućane ne garantujem. 29 minutes ago, aram said: @Tihajeza pa ratatouille imaš sve što treba edit: ja tako kad ne znam šta bih, ukucam u google sastojke koje imam pa idem na pretragu po slikama i gledam koja mi se sviđa ovako: https://www.google.com/search?q=eggplant+zucchini+mushrooms+tomato+recipes&client=firefox-b-d&tbm=isch&ved=2ahUKEwiT_vz_guL6AhV7X_EDHdvLAyAQ_AUoAXoECAIQAw&dpr=0.9#imgrc=Qb07BHR4XyNQ4M Ratatuj znam. Ali izašlo mi 16000 recepata, a nešto pečurke nisam videla. Na kraju će biti tako nešto. Sve na ploške, pa složeno u nauljeni pleh i zapek u rerni. +začini
Recommended Posts