smooth.Op Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Mogao sam još malo poraditi na prezentaciji, ali ukus pokido. 4
Zaboravan Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Moram da pohvalim Frikom pomfrit. Ja ga bacim u rernu i bude extra. Onaj germanski iz L ima neki gadan ukus, verovatno ulje koje dobavljač koristi. 1
maheem Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Auh pašteta od pileće džige je ispala bogovski. To će da bude starter za goste večeras. Glavno jelo će da bude ribić na kajmaku, on realno ispadne uvek ko u kafani al za krompir nisam maher. Kontam da ga prvo skuham al dente, 70% deblje pljoske, 30% sitnije komade, pa prvo njega metnem u rernu a posle dodam meso, saft i kajmak za poslednjih 20ak minuta. Ako neko ima bolji predlog nek se ne ustrucava. Salata mix zelenih i ljubičastih, standard beli dressing plus seme maka. Jean Georges hvala ti na knjizi Sinoć sam spravio ginger syrup, mixaće se ginger margarite a za posle vinčeko. Mislim da će ovo grožđe što stoji na stolu ići super sa paštetom na tostu, malo žalfije preko. 3
ivy Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 belo pilece pohovano u prahu suvih lisicarki i susamu i crvene paprike punjene krem sirom,slaninicom i parmezanom zapecene u rerni 3
igoraki Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 2 hours ago, ivy said: belo pilece pohovano u prahu suvih lisicarki i susamu i crvene paprike punjene krem sirom,slaninicom i parmezanom zapecene u rerni Daj sliku, majku mu...
ivy Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 1 hour ago, igoraki said: Daj sliku, majku mu... sad sam isla da slikam iz muzeve kutijice za dorucak..da znas to je sve sto je ostalo.. 1
JakeBlues Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Ragu bolonjeze, dugokrčkajući. Crveni luk baš i nije po p.s., ali se nadam da time nisam prouzrokovao iznenadnu smrt nekog italijanskog kuvara. 5
Ras Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 3 minutes ago, JakeBlues said: Ragu bolonjeze, dugokrčkajući. Crveni luk baš i nije po p.s., ali se nadam da time nisam prouzrokovao iznenadnu smrt nekog italijanskog kuvara. Nek crkne, a da si nam ti živ i zdrav! 1
aram Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 29.9.2022. at 17:59, JakeBlues said: Ragu bolonjeze, dugokrčkajući. Crveni luk baš i nije po p.s., ali se nadam da time nisam prouzrokovao iznenadnu smrt nekog italijanskog kuvara. živ sam, mi italijani ne pravimo neku veliku razliku između žutog i crvenog luka. šalim se, pravimo. samo pravi za ragu jeste crvenkasto-ljubičanstveni, Cipolla di Cannara
Recommended Posts