Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Mogao sam još malo poraditi na prezentaciji, ali ukus pokido.

IMG-bac0c75366420183d1a4d43e8396e699-V.jpg

• +1 4
Posted

Moram da pohvalim Frikom pomfrit. 

Ja ga bacim u rernu i bude extra. 

Onaj germanski iz L ima neki gadan ukus, verovatno ulje koje dobavljač koristi. 

• +1 1
Posted

Auh pašteta od pileće džige je ispala bogovski. To će da bude starter za goste večeras. Glavno jelo će da bude ribić na kajmaku, on realno ispadne uvek ko u kafani al za krompir nisam maher. Kontam da ga prvo skuham al dente, 70% deblje pljoske, 30% sitnije komade, pa prvo njega metnem u rernu a posle dodam meso, saft i kajmak za poslednjih 20ak minuta.

Ako neko ima bolji predlog nek se ne ustrucava.

Salata mix zelenih i ljubičastih, standard beli dressing plus seme maka. Jean Georges hvala ti na knjizi :wub:

Sinoć sam spravio ginger syrup, mixaće se ginger margarite a za posle vinčeko.

Mislim da će ovo grožđe što stoji na stolu ići super sa paštetom na tostu, malo žalfije preko.

• +1 3
Posted

belo pilece pohovano u prahu suvih lisicarki i susamu i crvene paprike punjene krem sirom,slaninicom i parmezanom zapecene u rerni 

• +1 3
Posted
2 hours ago, ivy said:

belo pilece pohovano u prahu suvih lisicarki i susamu i crvene paprike punjene krem sirom,slaninicom i parmezanom zapecene u rerni 

Daj sliku, majku mu...

Posted
1 hour ago, igoraki said:

Daj sliku, majku mu...

sad sam isla da slikam iz muzeve kutijice za dorucak..da znas :sleep:

to je sve sto je ostalo..

img_2025.jpg

• +1 1
Posted

Ragu bolonjeze, dugokrčkajući.  Crveni luk baš i nije po p.s., ali se nadam da time nisam prouzrokovao iznenadnu smrt nekog italijanskog kuvara. :)

IMG-20220929-135358.jpg

IMG-20220929-174152.jpg

• +1 5
Posted
3 minutes ago, JakeBlues said:

Ragu bolonjeze, dugokrčkajući.  Crveni luk baš i nije po p.s., ali se nadam da time nisam prouzrokovao iznenadnu smrt nekog italijanskog kuvara. :)

IMG-20220929-135358.jpg

IMG-20220929-174152.jpg

Nek crkne, a da si nam ti živ i zdrav!

• Haha 1
Posted

Nije now, ali je od juče, a ima i za danas :)

20221005_150742nn.jpg

• +1 6
Posted
On 29.9.2022. at 17:59, JakeBlues said:

živ sam, mi italijani ne pravimo neku veliku razliku između žutog i crvenog luka. :fantom:

šalim se, pravimo. samo pravi za ragu jeste crvenkasto-ljubičanstveni, Cipolla di Cannara
cipolle-rosse-cannara.thumb.jpg.6a508476