November 28, 20213 yr Špic rebro isečeno na 3 “tarabice” (okrenute ka dole) stoje u marinadi od juče…
December 3, 20213 yr kuvam podravkinog petla dok se podgreva sarma u mikrotalasnoj. žena mi je spakovala turšiju. tu je i pivo i restl od nekih kolača sa drugarove slave od pre 10 dana. samački način života.
December 5, 20213 yr Krčka mi se kupus već treći sat u rerni, u Römertopfu. Napali gladni da se vadi, a ja ne dam bar još pola sata.
December 5, 20213 yr 33 minutes ago, aram said: Krčka mi se kupus već treći sat u rerni, u Römertopfu. Napali gladni da se vadi, a ja ne dam bar još pola sata. Ja mislio ti si u Dortmundu
December 5, 20213 yr 8 minutes ago, Lancia said: Ja mislio ti si u Dortmundu Kakav te Dortmund spopao, ja u Leverkusenu. Zato i znam kakva su lažna elita
December 5, 20213 yr 9 minutes ago, aram said: Kakav te Dortmund spopao, ja u Leverkusenu. Zato i znam kakva su lažna elita Au da, pozdravi Middla
December 5, 20213 yr Skuvao puun lonac Zurek supe.Sa sve kobasicama i slaninom i kuvanom sunkom.Sidu leci,A kamo li Corollu. Edited December 5, 20213 yr by askeladden
December 10, 20213 yr On 7.12.2021. at 12:50, JakeBlues said: Gulaš-paprikaš od junećeg i svinjskog mesa, sa (suvim) vrganjima Kad stavljas suve vrganje? Pred kraj, na polovini nekad..?