Ras Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Na ulju propržiš grašak, (mladi) luk i spanać (nana, so, biber, može i malo aleve paprike, ili čili p) dok ne omeknu, dodaš kašiku brašna, pa naliješ mlekom. Ubaciš taljatele. Neposredno pre no što pasta bude kuvana, dodaš komade prethodno pripremljene ribe (kod mene obično dimljena pastrmka). Link to comment
banatjanin Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 naoštrio sam se da danas pravim flekice sa kupusom, ama nema nigde kupusa u okolini :/ nema u maksiju, kao ni na pijačici u kraju. jel to neka nestašica inače ili samo ovde kod mene? ništa, praviću pastu sa gljivama Link to comment
renne Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ne bi trebalo da je nestašica JA u nedelju video gomile u maxiju, i prethodni dan u merkatoru Samo je vraški skup za običan kupus 2 Link to comment
Skyhighatrist Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 9 hours ago, banatjanin said: jel to neka nestašica inače ili samo ovde kod mene? Ja uzeo u petak u Univeru 9 hours ago, renne said: Samo je vraški skup za običan kupus Jes, oko 200 kinti kilo Link to comment
Lancia Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Od podvarka do podvaljka Link to comment
munze Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 sto je lepa slaninica! dje si je kupio? Link to comment
Popular Post renne Posted November 11, 2021 Popular Post Share Posted November 11, 2021 Slaninica kupljena u merkatoru, kupio celu tablu, pošto ne samo 600 dinara na akciji, tabla oko 3kg Stavio da se zapeče 10 Link to comment
hexy Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Penne Polo...pasta sa piletinom,prazilukom i pecurkama u neutralnoj pavlaci...Inace uzela ove nozeve u Maxiju uz kupone-preodusevljena[emoji7]Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 6 Link to comment
Haralampije Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 drugi put jaja ne razbijaj macolom 4 Link to comment
Ras Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 (edited) Je l ti i šerpa iz Maksija (kuponi)? Spoiler Moja jeste. @hexy Edited November 11, 2021 by Ras 1 Link to comment
hexy Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Nije🤣šerpa je verovali ili ne Delimano u koju se kunem...bukvalno jedini proizvod koji je zapravo kao sa reklame,topla preporuka[emoji106][emoji4] Je l ti i šerpa iz Maksija (kuponi)? Spoiler Moja jeste. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts