November 8, 20213 yr Na ulju propržiš grašak, (mladi) luk i spanać (nana, so, biber, može i malo aleve paprike, ili čili p) dok ne omeknu, dodaš kašiku brašna, pa naliješ mlekom. Ubaciš taljatele. Neposredno pre no što pasta bude kuvana, dodaš komade prethodno pripremljene ribe (kod mene obično dimljena pastrmka).
November 9, 20213 yr naoštrio sam se da danas pravim flekice sa kupusom, ama nema nigde kupusa u okolini :/ nema u maksiju, kao ni na pijačici u kraju. jel to neka nestašica inače ili samo ovde kod mene? ništa, praviću pastu sa gljivama
November 9, 20213 yr Ne bi trebalo da je nestašica JA u nedelju video gomile u maxiju, i prethodni dan u merkatoru Samo je vraški skup za običan kupus
November 9, 20213 yr 9 hours ago, banatjanin said: jel to neka nestašica inače ili samo ovde kod mene? Ja uzeo u petak u Univeru 9 hours ago, renne said: Samo je vraški skup za običan kupus Jes, oko 200 kinti kilo
November 11, 20213 yr Popular Post Slaninica kupljena u merkatoru, kupio celu tablu, pošto ne samo 600 dinara na akciji, tabla oko 3kg Stavio da se zapeče
November 11, 20213 yr Penne Polo...pasta sa piletinom,prazilukom i pecurkama u neutralnoj pavlaci...Inace uzela ove nozeve u Maxiju uz kupone-preodusevljena[emoji7]Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
November 11, 20213 yr Je l ti i šerpa iz Maksija (kuponi)? Spoiler Moja jeste. @hexy Edited November 11, 20213 yr by Ras
November 11, 20213 yr Nije🤣šerpa je verovali ili ne Delimano u koju se kunem...bukvalno jedini proizvod koji je zapravo kao sa reklame,topla preporuka[emoji106][emoji4] Je l ti i šerpa iz Maksija (kuponi)? Spoiler Moja jeste. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk