October 31, 20213 yr 40 minutes ago, Frank Pembleton said: Moraću to jednom da napravim. Naravno lepša polovina će da paniči da će sve da se raspadne i razlije ... Shiit has hit the fan domaćica je unapred postavila pleh na dno rerne, na bundevi se vide pukotine. prvi put u novijoj istoriji. valjda neđe da se raspadne. moguće da se dešava jer je prevelika. obično smo uzimali manju, 5 do 7 kila. videćemo, za nekih frtalj sata.
October 31, 20213 yr isteko EDIT: ispalo je dobro evo kako to izgleda. ili ovako može i bez nekih od sastojaka (krompir, pirinač). dodate pečurke Edited October 31, 20213 yr by djordje geprat
October 31, 20213 yr Krmenadlice zapecene u rerni (preliv je od senfa, majoneza, meda, belog luka, bibera, dimljene aleve paprike...)
October 31, 20213 yr vidiš, mogao bih da dodam i četvrt hokaido tikve, ostalo mi od pre neki dan i nikako da potrošim...
October 31, 20213 yr zabodi svecu u nju e, oklen ti rosemeri™ ? Edited October 31, 20213 yr by Haralampije
October 31, 20213 yr 6 minutes ago, Haralampije said: zabodi svecu u nju e, oklen ti rosemeri™ ? Hvala ruzmarin mi raste na terasi ko lud, on i timijan zauzeli čitavu žardinjeru
November 1, 20213 yr Mluk, mali cluk na trakice, 5 čenova bluka, palac đumbira sitno, vrh habanera sitno, smrvio suvi chili iz grčke komada jedan, malo babure sitno, 8 šnita hamburške slanine sa kožurom koja je bila inspiracija za ovaj poduhvat - našao u merkatoru vakuumiran komadič perfektnih dimenzija, sušeni paradajz na trakice, kineski kupus komada jedan, istucana zrna korijandera, zalio bvinom da očisti dno šerpe, pred kraj ulio light soya sos i oyster sos, pirinač. Kineza nekog da sam zvao u goste ne bih se obrukao. Fantazija ispala. Edited November 1, 20213 yr by maheem