Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

slazem se za 1 minut mayo i podrzavam :D 

• Wub 1
Posted
25 minutes ago, beta kentauri said:

jel radite nešto sem što po ceo dan maštate o hrani i drljate po šerpama? 

Radim i maštam.

Da ima vremena za hranu, ne bih maštao.

Posted
46 minutes ago, Jumanji said:

Meni?? Pomesao si me sa nekim. A zanima je jer je to moja omiljena kombinacija, koju prvi put pominjem -.- jos crveni luk u paradajz salati, a dziga sa puno luka karamelizovanog ili mladog ili... ohhhh, ahhhh

Uostalim pretio si mi i moje pominjanje onomad Reform torte pa si se ovde hvalisao ko paun sa istom

dry.png

tebi, tebi. nisam pomešao

ali pošto si ti jednostavno preteška za šalu i zajebanciju neka ti neko drugi objašnjava, mene jednostavno mrzi

evo čika @aram neka ti objasni

Posted

ja radim mnogo i snazno.

sent from bubamoto

Posted
tebi, tebi. nisam pomešao
ali pošto si ti jednostavno preteška za šalu i zajebanciju neka ti neko drugi objašnjava, mene jednostavno mrzi
evo čika [mention=475]aram[/mention] neka ti objasni
Vauuu, svasta sam ovde o sebi cula, eto i ovo.
Nebitno, zboravite da sam pitala.
Posted
6 minutes ago, Jumanji said:

Vauuu, svasta sam ovde o sebi cula, eto i ovo.
Nebitno, zboravite da sam pitala.

izvini

evo da ne budem matoro džangrizalo i mrgud (što baj d vej jesam :D  )

nekada davno davno, ja rekao da jedem džigericu sa paradajzon na kome je luk, i onda me ostivač babine teme nagrdio na pasja zvona kako to nikako ne može, kako je to gadno, odvratno i šta ti ja zna, onda se pojedinci pridružili

i od toga dana ostala sprdnja i zajebancija da to ne sme da se kombinuje nikako, i da ne sme da se okači da se to voli i jede, i ond akad god nego to napiše sledi zajebancija

kao i za minut majonez, senf, i ko zna šta sve ne

inače, moja omiljena kombina hrane

Posted
izvini
evo da ne budem matoro džangrizalo i mrgud (što baj d vej jesam [emoji3]  )
nekada davno davno, ja rekao da jedem džigericu sa paradajzon na kome je luk, i onda me ostivač babine teme nagrdio na pasja zvona kako to nikako ne može, kako je to gadno, odvratno i šta ti ja zna, onda se pojedinci pridružili
i od toga dana ostala sprdnja i zajebancija da to ne sme da se kombinuje nikako, i da ne sme da se okači da se to voli i jede, i ond akad god nego to napiše sledi zajebancija
kao i za minut majonez, senf, i ko zna šta sve ne
inače, moja omiljena kombina hrane
uzas, realno :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Hvala, stvarmo prvi put cujem ovo, iako znam naravno da se sprdate, ali ne znam zbog cega.

I nije me mrzelo da pretrazim, jedan jedini put sam pomenula dzigericu, naravno niko nista meni nije objasnjavao, jer nisam ni pomenula tada paradajz. A bila rasprava vidim o zaprskama, pa kolicini luka za gulas itd

https://parapsihopatologija.com/forums/index.php?/topic/17952-ima,-al-za-manje-para:-recesivni-topik!&do=findComment&comment=4462880

Uzgred, najjaca kombinacija.

Posted (edited)

o svemutm  je ovde bila rasprava....samo se zabada nos u tudj tanjir serpu :sleep:

inace ja od kad sam pocela da praktikujem onaj italijanski soffritto fazon sa umereno luka ali i dosta sargarepe i stapica celera za zgusnjavanje gulasa/vairiva/svega moj stomak se preporodio :happy:

Edited by ivy
  • +1 1
Posted (edited)

opustite se bre, ipak je ovde oaza (koliko toliko) :rolf: normalnih ljudi 

NC : ja cu danas skarpine

Edited by Haralampije
  • +1 1
Posted

Kada smo kod dzigerice ,jutros dorucak jagnjeca proprzena na luku i samo malo orjentalnih zacina.Jedno jaje da to sve poveze.Dziga kremasta,nista paprika,bluk,paradajz.Samo blag ukus jagnjetine i slast luka.Przeno na puteru.

• +1 2