gospa buba Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 ali sarma baziliko balzamiko, obavezno da bude sent from bubamoto
Ras Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: ali sarma baziliko balzamiko, obavezno da bude sent from bubamoto Sarmica da bude jagnjeća sarmica!
gospa buba Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Renne, banuj Bubu.shto. pa nie sarma s dzigericom i paradajzom sent from bubamoto
aram Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 1 hour ago, ZeeGerman said: Ako ćemo po “žabarski” ispržena jaja(u nekom tiganju)se se stavljaju na pizzu neposredno pred konzumaciju kao što se stavlja i rukola ili pršut i još štošta... gde si to video majke ti?
Frank Pembleton Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 A majonez štapnim mikserom?3 minuta max? .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Pa već smo ti objasnili da je to najstože no nopa kad jeste -_-sent from bubamoto
morgana Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 8 minutes ago, aram said: gde si to video majke ti? vidiš da je german
Jumanji Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Pa već smo ti objasnili da je to najstože no noMeni?? Pomesao si me sa nekim. A zanima je jer je to moja omiljena kombinacija, koju prvi put pominjem -.- jos crveni luk u paradajz salati, a dziga sa puno luka karamelizovanog ili mladog ili... ohhhh, ahhhhUostalim pretio si mi i moje pominjanje onomad Reform torte pa si se ovde hvalisao ko paun sa istom
aram Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 14 minutes ago, Frank Pembleton said: A majonez štapnim mikserom? 3 minuta max? kakva bre tri minuta, ne zover se džabe one minute mayo jel treba i video da stavljam?
beta Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 jel radite nešto sem što po ceo dan maštate o hrani i drljate po šerpama? 1
Recommended Posts