Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 minute ago, renne said: Nego kad? Pa na pola puta, da imas rovito zumance, umocis parce i njam, seksi pizza tztztz.
Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Begaj tamo nikad nisi video kako to rade Zabaroni¿ Cuj, da se sokira testo.
renne Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 20 minutes ago, Lancia said: Begaj tamo nikad nisi video kako to rade Zabaroni¿ Cuj, da se sokira testo. ti se kanda ne sećaš koliko su svi napičili vasu kada je rekao da otvara rernu dok pravi picu 1
Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) 8 minutes ago, renne said: ti se kanda ne sećaš koliko su svi napičili vasu kada je rekao da otvara rernu dok pravi picu Ne vala, to sam propustio jel gore prosao od tebe s dzigericom? Sta znam jbg, ja kad narucim pizzu s jajetom, redovno dobijem u rovitom stanju, tako i pravim. btw, isto se radi i sa gambasima, inace bi se skvrcili jadni. Edited April 7, 2021 by Lancia
Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 2 minutes ago, renne said: jeste vala, ja sam prošao kao po kamilici da šetam Ovo mi se svidja.
renne Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 4 minutes ago, Lancia said: Ovo mi se svidja. a bre gledam derbi, ovo mi prvo palo na pamet
ZeeGerman Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 On 7.4.2021. at 19:11, renne said: Nego kad? Ako ćemo po “žabarski” ispržena jaja(u nekom tiganju)se se stavljaju na pizzu neposredno pred konzumaciju kao što se stavlja i rukola ili pršut i još štošta...
gospa buba Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 pa tako i batak moze da se stavi ili parche gibanice [emoji38]ol:sent from bubamoto 2 2
arkonada Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Mi smo pre par godina jednom na testo za picu stavili paradajz, usitnili sarmu i izrendali dimljeni kačkavalj. Bilo je odlično i nazvali smo je sarpica. 4 1
gospa buba Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 to je skoro dobro ko sarma na shtapicu sent from bubamoto 1 1
Recommended Posts