March 28, 20214 yr 42 minutes ago, renne said: Zar ne dolaziš na travaricu? čekam prvo da odradim drugo ćipovanje
March 28, 20214 yr Jasno ti je da ćeš posle ovoga dobiti restrikciju pisanja na ovome deluNever mind, ostaćete uskraćeni za moje povremene delicije
March 29, 20214 yr Daj recept, odnosno, čime vezuješ smesu? Thnx Edited March 29, 20214 yr by banatjanin
March 29, 20214 yr @banatjanin pa nisam nicim...smiksala sam leblebije iz konzerve ali ne skroz sitno i umesala kuvanu i isitnjenu koprivu,mladi luk,malo pesta od sremusa i zacine pa to zamesila i pravila kao burgere i pekla sam ih u rerni na papiru poprskane sa par kapi mulja,oko pola sata na 200c...i nisu se raspali,misim mekani su ali se nisu raspali, ja sam ih jela viljuskom i nozem iz tanjira pa ne znam kako bi se ponasali za drugacije hendlovanje...cak sam jedan pokusala da isprzim ali je dimilo i prskalo i popilo gomilu masnoce ali ni on se nije raspao...
March 30, 20214 yr Za vikend stizu mlade i ciste koprive.Mmmmm obozavam sve sa njima, a najvise corbe.
April 2, 20214 yr Ovo ce biti sasvim jednostavna i brza testenina sa sardinama i tunjevinom, Mulje, bluk, biber, kapri,paradajz