Haralampije Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 42 minutes ago, renne said: Zar ne dolaziš na travaricu? čekam prvo da odradim drugo ćipovanje 1
Jumanji Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Jasno ti je da ćeš posle ovoga dobiti restrikciju pisanja na ovome deluNever mind, ostaćete uskraćeni za moje povremene delicije 1 1
ivy Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 pravila sam cuftice/burgere od leblebije i koprive sa mladim lukom i sremusem 1
banatjanin Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 (edited) Daj recept, odnosno, čime vezuješ smesu? Thnx Edited March 29, 2021 by banatjanin
ivy Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 @banatjanin pa nisam nicim...smiksala sam leblebije iz konzerve ali ne skroz sitno i umesala kuvanu i isitnjenu koprivu,mladi luk,malo pesta od sremusa i zacine pa to zamesila i pravila kao burgere i pekla sam ih u rerni na papiru poprskane sa par kapi mulja,oko pola sata na 200c...i nisu se raspali,misim mekani su ali se nisu raspali, ja sam ih jela viljuskom i nozem iz tanjira pa ne znam kako bi se ponasali za drugacije hendlovanje...cak sam jedan pokusala da isprzim ali je dimilo i prskalo i popilo gomilu masnoce ali ni on se nije raspao... 2
Jumanji Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Za vikend stizu mlade i ciste koprive.Mmmmm obozavam sve sa njima, a najvise corbe. 1
Haralampije Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Ovo ce biti sasvim jednostavna i brza testenina sa sardinama i tunjevinom, Mulje, bluk, biber, kapri,paradajz 6
Recommended Posts