James Marshall Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Pa to se zna već godinama kakav je to igrač Spoiler El comandante mitraljez i sombrero Prašina u nosu repić ka Del Piero Svjetski je misterij moj narko imperij Skuvam više sranja nego Veljko Barbieri
gospa buba Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Pa to se zna već godinama kakav je to igrač Spoiler El comandante mitraljez i sombrero Prašina u nosu repić ka Del Piero Svjetski je misterij moj narko imperij Skuvam više sranja nego Veljko Barbieri da nije izludeo od korone ne bi ni znali da ima mali arsenal. al iz kraja znaju odlepio narod trista posto [emoji38]ol:sent from bubamoto
John Coltrane Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 1 hour ago, gospa buba said: veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena? ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave sent from bubamoto Bravo! Hvala puno.
Haralampije Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 8 minutes ago, renne said: Pametni ljudi pametno iskoriste lep dan 4
JakeBlues Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 7 hours ago, renne said: Leskovački za na roštilj 6 1
nisam ja Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 (edited) 8 hours ago, gospa buba said: veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena? ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave sent from bubamoto odlično prezime. kao neka baraba u barberi trenčkoutu. a pride je i velja nevolja. Edited February 6, 2021 by nisam ja
nisam ja Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 ispeko lebac. sad rkno špikovani svinjski komad od krmenadle sa povrćem u rern. nek se krčka.
renne Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 kuvam kompot od jabuka dunja i suvijeh šljiva 2
Haralampije Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 1 hour ago, nisam ja said: ispeko lebac. Takodjer,a pride i ... 2
duda Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 šta je ovo crni @Haralampije 4 sarme kuvaš, pa đe će ti duša aj, nek' su još 4 dole, opet tuga i žalos' bez 50 se kod mene ne priznaje
Recommended Posts