February 6, 20214 yr Pa to se zna već godinama kakav je to igrač Spoiler El comandante mitraljez i sombrero Prašina u nosu repić ka Del Piero Svjetski je misterij moj narko imperij Skuvam više sranja nego Veljko Barbieri
February 6, 20214 yr Pa to se zna već godinama kakav je to igrač Spoiler El comandante mitraljez i sombrero Prašina u nosu repić ka Del Piero Svjetski je misterij moj narko imperij Skuvam više sranja nego Veljko Barbieri da nije izludeo od korone ne bi ni znali da ima mali arsenal. al iz kraja znaju odlepio narod trista posto [emoji38]ol:sent from bubamoto
February 6, 20214 yr 1 hour ago, gospa buba said: veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena? ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave sent from bubamoto Bravo! Hvala puno.
February 6, 20214 yr 8 hours ago, gospa buba said: veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena? ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave sent from bubamoto odlično prezime. kao neka baraba u barberi trenčkoutu. a pride je i velja nevolja. Edited February 6, 20214 yr by nisam ja
February 8, 20214 yr ispeko lebac. sad rkno špikovani svinjski komad od krmenadle sa povrćem u rern. nek se krčka.
February 8, 20214 yr šta je ovo crni @Haralampije 4 sarme kuvaš, pa đe će ti duša aj, nek' su još 4 dole, opet tuga i žalos' bez 50 se kod mene ne priznaje