July 10, 20204 yr pravio po kumovom receptu, nista zacini za prvi put,mislio da dodam po cen bluka u svaku teglu,biber u zrnu ali me mrzelo.javljam, mada nema tu sta da ne valja 10 -12 h na 110 C i to je to
July 18, 20204 yr Marinirana rebarca i sv.kareDva i po sata u rernu poklopljrno na tiho, posle otvaram da se zapeče
July 18, 20204 yr 42 minutes ago, JakeBlues said: Pre neki dan svinjski, a danas, na zahtev publike, pileći krompir paprikaš: Spremao danas i razbio se, ali bez krompira (juče sam jeo krompir). Nadoknadio sam obiljem fantastičnog mladog korena peršuna i šargarepe, uz papriku, mladi luk i domaći sok od pradajza.
July 19, 20204 yr Otvaram sezonu pečenog patlidžana. Biće baba ganuš. Edited July 19, 20204 yr by Ras
July 19, 20204 yr Mmmmm baba ganus [emoji7]Becarac prvi put, zacinjen pikantan sa mariniranim batacima sa rostilja.Uz domaci koziji sir.
July 19, 20204 yr Pojeo sam happy meal: paradjz salatu, sveže šargarepe, komad raženog hleba i baba ganuš. Začinjeno nekim fantastičnim limunovima (iz Lidla, moram da kažem). Bećarac još nisam spremao ove godine, nadam se susretu sa mamom do kraja sedmice, pa ne bih da kvarim.
July 20, 20204 yr 20 hours ago, Ras said: baba ganuš. 18 hours ago, Jumanji said: Mmmmm baba ganus dosta hrabro posle sex education