Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

nikad meksa rozbratna, dal je do mesa ili do kivija ne znam,res spolja, roze iznutra :wub:IMAG0052_zps50a90704.jpgIMAG0053_zpsa1126ab2.jpg

Edited by Takanohana
Posted

kuham Opuzenski brudet sa dagnjama, tako kaže recept. with a twist, nisam stavio 1 zelenu papriku u nj. serviraću ga sebi uz talentu™, supruga je ne voliphoto0035oz.jpg

Posted

gde kupujete dagnje, ociscene pretpostavljam?

Posted (edited)

@lanciasta mislis koliko recepata s tim nazivom ima na netu? :Dklik

Edited by cmrlj
Posted

volim kad mi Asik napise, nepoverljiv sam prema strancima.(znao sam da sam ispao glupan, al' mi pretece edit :mad: )

Posted (edited)
gde kupujete dagnje, ociscene pretpostavljam?
kupila majka na Kalenicu prosle nedelje@krajnji ishod: http://www.parapsiho...65#entry2014747eh, da. ja sam sticajem okolnosti napravio par izmena u receptu: bez zelene paprike, rose umesto belog vina, kao i dodatak majcine dusice na kraju, uz bosiljak. cluk umesto crvenog, 4 giga-cena bluka Edited by assück
Posted

Gazdarica ne veruje da ja znam to da odradim pripremu ipak su ulozi veliki, NG je ....OfMvX.jpg

Posted

opuzenski brudet revisited, ostaci od pre neki dan ovog puta sa fusilima

Posted

sarma. krčka. pa će da se hladi, pa se sutra zapeca.pacuje se prase.hladi se penušavac.

Posted
sarma. krčka. pa će da se hladi, pa se sutra zapeca.
+1, samo što smo mi pre hlađenja pojeli pola šerpe.
Posted

sarma, liga sampiona, gotovoruska salata sa lajt majonezom gotovobaylis liker gotovo

Posted

work in progress, jack daniels torta. ocukanu tepsiju sam pozajmila od komsinice da vidi duda da sam i ja covek;)jacksony.jpgUploaded with ImageShack.us