aram Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Danas voćni dan, branč grilovane smokve punjene kozjim sirom i pršutom, večera će da bude piletina sa kajsijama
Frank Pembleton Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Danas voćni dan, branč grilovane smokve punjene kozjim sirom i pršutom, večera će da bude piletina sa kajsijama [emoji4] Pošalji Vasketu, da overi [emoji6]... Shiit has hit the fan...
Valk Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 39 minutes ago, aram said: Danas voćni dan, branč grilovane smokve punjene kozjim sirom i pršutom, večera će da bude piletina sa kajsijama Dobar ti taj "voćni dan"
aram Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 @Valkyrie pa šta oćeš, mora to postepeno, da mi se ne šokira organizam
Jumanji Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) Savrsen "vocni" dan [emoji41] Corbu od pecenog paradajza, and nau iting... treci tanjir Edited August 25, 2019 by Jumanji
aram Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 3 hours ago, Jumanji said: Savrsen "vocni" dan +1 pile s kajsijama spektakl
aram Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 4 hours ago, darling said: jeste, da se ne useres A useravam se od šljiva na svakodnevnoj bazi enivej
darling Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) izvini sto sam na tebe prevalila nevericu i sad vec skoro bes, jer sam opet dobila bas taj komentar kad sam se zahvalila na ponudjenom rucku, ne mogu, tenks, upravo sam s drveta, najela sam se smokava. zena koja sedi za stolom i koju vidim drugi put u zivotu dok prilazim: zar se ne useres od smokava. ja sam se jednom usrala. zavrsen citat. pa je bo te. Edited August 25, 2019 by darling
Bujodrag Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Ja sam se jednom ko klinac ispovraćao od vina i loše ispečenog kukuruza. Negde na obali Save, valjda, ili gde smo se već krili tada da duvamo i pijemo
gospa buba Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Savrsen "vocni" dan [emoji41] Corbu od pecenog paradajza, and nau iting... treci tanjir kakvae to chorba?sent from bubamoto
Jumanji Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 kakvae to chorba? sent from bubamoto Nista specijalno, samo se malo ispece prvo, i mnogo ukusnija nego klasicna, bez pecenog paradajza. Na rebarca nasecem crveni luk 1-2 glavice (zavisi od kolicine koja se sprema, ja to sve otprilike), 2-3 cena belog malo usitnjena, posoli i proprzi se na ulju, nikakva se tecnost ne dodaje, onda se stavi paradajz na pola secen okrenut nadole (na 1 glavicu luka 5 srednjih par.), dodaju zacini koje hoces, ja stavim malo (kasiku) balzamika, mleveni biber, nekoliko grancica m.disice, moze i suva i obavezno puna kasicica mlevene paprike ili tucane, e tu stavim moj apsolutni hit poslednjih godina...dimljenu papriku, pa jos ljutu, a mozes koju hoces i imas, i 1/2 kasicice secera.Kratko se tako uprzi, paradajz brzo pusti vodu, okrenem svaku polovinu, pa u rernu na 30ak min, na 200C. Posle toga nalijem oko litar supe ili bujona, a to uvek imam, moze i kocka supe i voda, mada to nije to. Izgnjecim pasirkom malo one polutke paradajza i sve se kuva oko 40ak min na sredjoj T, izmuljam u blenderu ili stapnim mikserom, zacinim jos ako nesto fali i to je to.Sa krutonima i malo narendanim parmezanom, a palo je i ovcije mleko danas... bruka dobro!
Recommended Posts