Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
On 7.12.2018. at 19:07, Vapad said:

image.thumb.jpeg.9c7f885a3ac3b154d2b4ba4cb2944056.jpeg

Mesavina gotovih smesa za cokoladni kolac i fil za krempite, borovnice, crna cokolada sa celim lesnjacima i menaz preliv koji mi stoji mesecima.

Bumo videli.

i, sta ste videli? :)

Posted
1 hour ago, SDSG said:

Posto iz rerne nista ne valja, a lep je dan malo obisao selo i rekoh sto da ne :D

Sve je domace kupljeno od komsija, dobro jedan mi poklonio sargarepu :laugh:

xo3xmq.jpg

Extra! Do  ovde miriše.

Posted

pa gde je rinflajs sos¿ kako tako nasuvo?

prijatno :)

Posted

Malo sam zaboravio na ovo pa isparilo :laugh: Al tu je vino pa nece bas suvo da bude :D

Hvala :D

Posted

400g mlevene jagnjetine

200gr ovsenih pahuljica

1 jaje,1glavica cluka,2 cenja bluka

seckane suve kajsije,suvo grozdje i jako puno Harira mesavine i jos negog za jagnjetinu sa dodatom paprikom.Sve zamesao,dodao malo slatkog vina i u rernu u modli za hleb.Pola sata na 200,dok ne karamelizuje i odvoje se ivice od modle.Koliko je dobro,ne mogu opisati.

Posted
9 minutes ago, askeladden said:

400g mlevene jagnjetine

200gr ovsenih pahuljica

1 jaje,1glavica cluka,2 cenja bluka

seckane suve kajsije,suvo grozdje i jako puno Harira mesavine i jos negog za jagnjetinu sa dodatom paprikom.Sve zamesao,dodao malo slatkog vina i u rernu u modli za hleb.Pola sata na 200,dok ne karamelizuje i odvoje se ivice od modle.Koliko je dobro,ne mogu opisati.

Darling je moja :mad:

(jel to suvo ili socno, kako ispadne na kraju?)

Posted
2 hours ago, darling said:

i, sta ste videli? :)

Odlična, ali zaista, sočna, ukusna, čokoladno kremasta sa polovinama sveže borovnice koje puckaju i osvežavaju.

image.thumb.jpeg.0ef7930054b929588ae14f40a61530f7.jpeg

Posted (edited)
35 minutes ago, Majo said:

Darling je moja :mad:

(jel to suvo ili socno, kako ispadne na kraju?)

Ispadne socno ,pogotovo sto je jagnjetina pomasna.Sa govedinom bi dodao ulje,ili proprzio luk na ulju pa umesao.Bolje peci bez vruceg vazduha da se finije ukrcka u masti i da se napravi korica.

Edited by askeladden
D
  • 3 weeks later...
Posted

Sacemo da pecemo patku po adamovom receptu 

ciBlKD2.jpg

Posted

Predjelo i salata, 2 u 1

Crvenu pecenu, oljustenu papriku ocistiti od smenki i svaku iskidati rukom na manje komade, pa ih poredjati u vecem tanjiru.
Odozgo izmrviti fetu, pobacati na pola presecene (mada mogu i celi) blansirane bademe, naseckati persuna malo i preliti sa dresingom od maslinovog ulja i limuna.
Ovo redjati sve u jednom redu, ne ponavljati, a pojede se prvo od priloga, salata i sl.