darling Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 On 7.12.2018. at 19:07, Vapad said: Mesavina gotovih smesa za cokoladni kolac i fil za krempite, borovnice, crna cokolada sa celim lesnjacima i menaz preliv koji mi stoji mesecima. Bumo videli. i, sta ste videli?
Ras Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 1 hour ago, SDSG said: Posto iz rerne nista ne valja, a lep je dan malo obisao selo i rekoh sto da ne Sve je domace kupljeno od komsija, dobro jedan mi poklonio sargarepu Extra! Do ovde miriše.
Lancia Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 pa gde je rinflajs sos¿ kako tako nasuvo? prijatno
SDSG Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Malo sam zaboravio na ovo pa isparilo Al tu je vino pa nece bas suvo da bude Hvala
askeladden Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 400g mlevene jagnjetine 200gr ovsenih pahuljica 1 jaje,1glavica cluka,2 cenja bluka seckane suve kajsije,suvo grozdje i jako puno Harira mesavine i jos negog za jagnjetinu sa dodatom paprikom.Sve zamesao,dodao malo slatkog vina i u rernu u modli za hleb.Pola sata na 200,dok ne karamelizuje i odvoje se ivice od modle.Koliko je dobro,ne mogu opisati.
Lancia Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 9 minutes ago, askeladden said: 400g mlevene jagnjetine 200gr ovsenih pahuljica 1 jaje,1glavica cluka,2 cenja bluka seckane suve kajsije,suvo grozdje i jako puno Harira mesavine i jos negog za jagnjetinu sa dodatom paprikom.Sve zamesao,dodao malo slatkog vina i u rernu u modli za hleb.Pola sata na 200,dok ne karamelizuje i odvoje se ivice od modle.Koliko je dobro,ne mogu opisati. Darling je moja (jel to suvo ili socno, kako ispadne na kraju?)
Vapad Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 2 hours ago, darling said: i, sta ste videli? Odlična, ali zaista, sočna, ukusna, čokoladno kremasta sa polovinama sveže borovnice koje puckaju i osvežavaju.
askeladden Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 (edited) 35 minutes ago, Majo said: Darling je moja (jel to suvo ili socno, kako ispadne na kraju?) Ispadne socno ,pogotovo sto je jagnjetina pomasna.Sa govedinom bi dodao ulje,ili proprzio luk na ulju pa umesao.Bolje peci bez vruceg vazduha da se finije ukrcka u masti i da se napravi korica. Edited December 9, 2018 by askeladden D
Haralampije Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Sacemo da pecemo patku po adamovom receptu
Jumanji Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Predjelo i salata, 2 u 1Crvenu pecenu, oljustenu papriku ocistiti od smenki i svaku iskidati rukom na manje komade, pa ih poredjati u vecem tanjiru.Odozgo izmrviti fetu, pobacati na pola presecene (mada mogu i celi) blansirane bademe, naseckati persuna malo i preliti sa dresingom od maslinovog ulja i limuna. Ovo redjati sve u jednom redu, ne ponavljati, a pojede se prvo od priloga, salata i sl.
Recommended Posts