adam Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 probao, nije da nisam. gurao sve i svasta, cini mi se da samo svilene bombone nisam topio u to al dzaba. kuvana piljevina je kuvana piljevina. a na temu - pristavio ckembe. bio kod kineza i kupio divne ociscene i skuvane bele rezance koje cu da ubacim u dinstano povrce, paradajz pire i belo vino za jedno desetak minuta. dodacu i malo tucane ljute, valja se. sad razmisljam da li da to mumam s hlebom ili da obarim siroku pastu pa ckembe na pastu i da rknem parmezana ozgo. videcemo.... ima vremena....
banatjanin Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 3 hours ago, renne said: poKujem tikvice najgori posao u kuhinji. na ovo se odlučim svake treće godine. al' ih voleeeem
hansolo Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 5 hours ago, renne said: poKujem tikvice Probaj u rerni, ja ih redovno izumacem u sve sto treba, poredjam na papir i poprskam svaku sa malo ulja /malo namazem papir dole/, stavim u rernu na 200 da duva /ako ukljucis i gril onda cim su pecene sa gornje strane, okrenuti ih/, negde na sredinu rerne, Gotove za 10 min cim dobiju koricu i to pun buljuk odjednom, zavisno od toga kolika je tepsija. Isto vazi i za patlidzan/. Plus, pored ako ima mesta poredjas i pomfrit u jednom sloju i eto rucak, sve se zajedno ispece. Bacis papir i ne treba ni tepsiju ribati
hansolo Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 19 minutes ago, renne said: Biti će isprobano ... posle sledi "sta sve mozes sa jednom tepsijom, malo papira i rernom" serija, pola mog kuvanja je ta varijanta
renne Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Pomesfrites inače tako pravim ovo još nisam pokušao
hansolo Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Ja tako pohujem piletinu, tako sam sigurna da nece ostati zivo iznutra, u rerni se sigurno ispece, samo malo manja temp. /na oko 170-180 sa duvanjem/. Plus super varijanta za grilovanje povrca /cvekla sa marinadom od belog luka i malo balzamika i soli, pa u jednom sloju poredjana da se ispece - izgubi sav onaj zemljani ukus odlicna je, zatim prokelj /beli luk, malo ulja i sitno iseckana i proprzena slaninica, uvaljan na pola presecen prokelj u tu marinadu, pecen dok ne porumeni, onako da jos ima bajt ali je mekan/. To su zimske opcije.
Frank Pembleton Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Dok ne koristite1 kesu to je ok.......shiit has hit the fan....
Valk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 13 hours ago, darling said: ovsene s nicim i vodom. Moj doručak: - 3 kašike ovsenih pahuljica - 1 kašika ovsenih mekinja - 1 kašika kokosa - 1 kašika pirinčanog mleka u prahu (ricevita Vitalia) - to zalijem ključalom vodom iz ketlera, sunem cimet, chia semenke, malo suvog grožđa, med ponekad ili fruktozu.. Kad nemam vremena da se akam onda Dobra ovsena kaša radi posao.
Frank Pembleton Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Moj doručak: - 3 kašike ovsenih pahuljica - 1 kašika ovsenih mekinja - 1 kašika kokosa - 1 kašika pirinčanog mleka u prahu (ricevita Vitalia) - to zalijem ključalom vodom iz ketlera, sunem cimet, chia semenke, malo suvog grožđa, med ponekad ili fruktozu.. Kad nemam vremena da se akam onda Dobra ovsena kaša radi posao. Majko mila![emoji37][emoji37][emoji37]
Valk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) A koristim i kese za rernu Edited March 25, 2018 by Valkyrie
aram Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 18 hours ago, Majo said: Ptice i hrcci nek otvore sebi topik +1
Recommended Posts