March 11, 20187 yr 5 minutes ago, Majo said: moja dziba Svaka čas'! 2 hours ago, Ras said: Nisi odgovorio, @Jeremija: zašto su ti kore ubledele, druže? Zato što još nije bio gotov kad sam slikao. Posle je vraćen u rernu na doradu. Edited March 11, 20187 yr by Jeremija
March 22, 20187 yr više je za Kod babe Čohano, ali ajde, jestivo je donekle dakle, srčem svoju prvu home made miso supu i ničemu ne valja pošto sam, mentol, recepte pogledao na srpskom, a to sve health blogovi i živećemodvestagodina.rs portali i ostale maje volk inače znam da je dashi osnova, ali kasno sam se setio. supa mi je bez dashija i prazna je, a stavio sam i dimljeni tofu umesto običnog i to previše, pa je preuzelo ukus. i nisam dovoljno kuvao wakame alge, pa i one pružaju otpor i nerviraju me poješću je za kaznu. miso paste imam još, pa ću da ponovim uskoro, ali kako šintoistički bogovi zapovedaju
March 24, 20187 yr Peče se komorač u rerni, dinsta se piletina sa suvim šljivama u tiganju. Iseckane šljive, jabuke i banane odmaraju u začinima i medu, čekaju testo za žuti kolač...