Jeremija Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 1 hour ago, Majo said: pridruzujem se dzibom Odlična! Jesi ti pravio ili žena?
Ras Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Nisi odgovorio, @Jeremija: zašto su ti kore ubledele, druže?
Lancia Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 2 hours ago, Jeremija said: Odlična! Jesi ti pravio ili žena? moja dziba
Jeremija Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (edited) 5 minutes ago, Majo said: moja dziba Svaka čas'! 2 hours ago, Ras said: Nisi odgovorio, @Jeremija: zašto su ti kore ubledele, druže? Zato što još nije bio gotov kad sam slikao. Posle je vraćen u rernu na doradu. Edited March 11, 2018 by Jeremija
banatjanin Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 više je za Kod babe Čohano, ali ajde, jestivo je donekle dakle, srčem svoju prvu home made miso supu i ničemu ne valja pošto sam, mentol, recepte pogledao na srpskom, a to sve health blogovi i živećemodvestagodina.rs portali i ostale maje volk inače znam da je dashi osnova, ali kasno sam se setio. supa mi je bez dashija i prazna je, a stavio sam i dimljeni tofu umesto običnog i to previše, pa je preuzelo ukus. i nisam dovoljno kuvao wakame alge, pa i one pružaju otpor i nerviraju me poješću je za kaznu. miso paste imam još, pa ću da ponovim uskoro, ali kako šintoistički bogovi zapovedaju
renne Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Jok, ne raspadne se kromir, ne dozvoljava mu paradajz Eno slika na itingu
vladavsnarod Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Pohovani red snapper u kokosovom brasnu + sos od pecuraka sa kokos kremom.
aram Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Peče se komorač u rerni, dinsta se piletina sa suvim šljivama u tiganju. Iseckane šljive, jabuke i banane odmaraju u začinima i medu, čekaju testo za žuti kolač...
Recommended Posts