Haralampije Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Kuham lagano brodet i lagano se tullamorisem
Haralampije Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Problem je sad u tajmingu.To ti je moj rene kao onomad kad sam pitao jednog poznanika :Gde si bio za Novu godinu? A on kaze : Kuci,bilo je jedno omanje drustvo: ja,TV i prase...a onda nas je prase posle nekog vremena napustilo!
Haralampije Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 On 3/5/2018 at 6:17 PM, darling said: sta ste mi kuvali danas? gladna sam... Evo probacemo aramovo PLO pile.Na madrac od povrca i zacina meto sam pilence
darling Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 ne jedem meso. imaj me u vidu kad bude nesto vedzeterijan. ali hvala sto si mislio na mene
katamaran Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 (edited) On 3/6/2018 at 6:34 PM, Haralampije said: Evo probacemo aramovo PLO pile.Na madrac od povrca i zacina meto sam pilence Ima negde ispisan recept? Da trazim Palestinian chicken na yt? edit: tvoj ruzmarin? Ja nikako ne uspevam da ga prezimim. edit 2: lazem, preteko i moj Jedva ga nadjoh gde sam ga ostavio. Zdravo deluje, jedino sto nije bas razgranat. Edited March 8, 2018 by katamaran
Haralampije Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 A ruzmarin je moj ,njemu minus ne smeta jer raste u basti, ne u saksiji
katamaran Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Blagodarim. Bas cu na prolece da probam da zasadim ruzmarin napolje pa da vidim da li ce da pregura zimu. Ovaj u saksiji unosim i prosle sezone se osusio al je ove pretekao.
Jeremija Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Pošto sam čitavu noć gledao tenis, iskoristio sam priliku da (dok sam još budan) napravim burek. Ješće se kad se probudim za utakmice.
Lancia Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 2 hours ago, Jeremija said: Pošto sam čitavu noć gledao tenis, iskoristio sam priliku da (dok sam još budan) napravim burek. Ješće se kad se probudim za utakmice. pridruzujem se dzibom
Recommended Posts