September 17, 20177 yr Ako su sveže, neće biti gorke. Joj, u šta si se upustila... ja ni sardele ne cistim uvek. opet me hvata krejv za srdelama, a nigde ih nema danas grilovao brancina, grčki, gojeni, iz Metroa. Istina, bio je izvanredno svež, ali ništa ne valja, premasna im je riba. Brancin natovljen ko šaran. Cromaris je za klasu bolji
September 18, 20177 yr Ako su sveže, neće biti gorke. Joj, u šta si se upustila.... gluperda :D htela sam da se osiguram da mi ništa ne pokvari ugađanje stomaku iako su se i na oko i pod rukom i nožem činile jako fine posle nekoliko desetina komada razvila sam tehniku da u jednom aktu sečem glave i izvlačim utrobu, pa je išlo relativno brže
September 21, 20177 yr Iskopah odnekud neku flašicu dva deci Tokajca, pa odlučih da napravim perkelt.
September 21, 20177 yr Ja ću sutra da krčkam butkicu sa kiselim kupusom ,relano, idelano vreme za da se otvori sezona
September 21, 20177 yr Imaš odličan kupus u AmanPlusu, nije ni skup uopšte, glavice oko 1.5 do 2 kg. Pakovan pre tri dana
September 21, 20177 yr jes kacu ja da nadjem taj aman <_< ali teorijski, kad bih ja nashla kupusa, kako bih pristupila toj operaciji? nash da si ti moj antivegetarijanski guru :D
September 21, 20177 yr Aman Aman onoliki, bivši interex, pored džakarte, da ne kažem kalkute Uzneš butkicu, ili kolenice, šta više voliš, prokuvaš pa baciš vodu. Iseckaš kupus na kvadrove ili kokcice, dodaš kolenicu, butkicu, naliješ vodom. Staviš koji list lovora, malo bibera u zrnu, ne soliš, nema potrebe. Tri četiri seckana čena bluka Krčkaš oko 2 i po sata, na lagano, pred kraj skineš poklopac i pustiš da voda ispari skoro do kraja Služiš sa barenim krompiro, ili polama, po želji
September 21, 20177 yr tenksic. ako se reshim, bice bez leba i krunpira, tolko ce to da bude dobro :D u interex ne znam da sam krochila
September 21, 20177 yr Ja, od kako sam živeo na Altini, bojkotujem Aman. A i ne živim više tamo. Bojkotujem i Premiu Edited September 21, 20177 yr by Bujodrag