banatjanin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Ako su sveže, neće biti gorke. Joj, u šta si se upustila... ja ni sardele ne cistim uvek. opet me hvata krejv za srdelama, a nigde ih nema danas grilovao brancina, grčki, gojeni, iz Metroa. Istina, bio je izvanredno svež, ali ništa ne valja, premasna im je riba. Brancin natovljen ko šaran. Cromaris je za klasu bolji
beyoncé Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Ako su sveže, neće biti gorke. Joj, u šta si se upustila.... gluperda :D htela sam da se osiguram da mi ništa ne pokvari ugađanje stomaku iako su se i na oko i pod rukom i nožem činile jako fine posle nekoliko desetina komada razvila sam tehniku da u jednom aktu sečem glave i izvlačim utrobu, pa je išlo relativno brže
ivy Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 patlidzani punjeni karamelizovanim lukom i slaninicom i pecena cvekla salata
James Marshall Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Iskopah odnekud neku flašicu dva deci Tokajca, pa odlučih da napravim perkelt.
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Ja ću sutra da krčkam butkicu sa kiselim kupusom ,relano, idelano vreme za da se otvori sezona
gospa buba Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 mogla bih i ja, realno, a gde cesh duzmesh kupus?
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Imaš odličan kupus u AmanPlusu, nije ni skup uopšte, glavice oko 1.5 do 2 kg. Pakovan pre tri dana
gospa buba Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 jes kacu ja da nadjem taj aman <_< ali teorijski, kad bih ja nashla kupusa, kako bih pristupila toj operaciji? nash da si ti moj antivegetarijanski guru :D
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Aman Aman onoliki, bivši interex, pored džakarte, da ne kažem kalkute Uzneš butkicu, ili kolenice, šta više voliš, prokuvaš pa baciš vodu. Iseckaš kupus na kvadrove ili kokcice, dodaš kolenicu, butkicu, naliješ vodom. Staviš koji list lovora, malo bibera u zrnu, ne soliš, nema potrebe. Tri četiri seckana čena bluka Krčkaš oko 2 i po sata, na lagano, pred kraj skineš poklopac i pustiš da voda ispari skoro do kraja Služiš sa barenim krompiro, ili polama, po želji
gospa buba Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 tenksic. ako se reshim, bice bez leba i krunpira, tolko ce to da bude dobro :D u interex ne znam da sam krochila
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Ima i u maxiju premia kupusa, odličan je, ali je mnogo skuplji
Bujodrag Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Ja, od kako sam živeo na Altini, bojkotujem Aman. A i ne živim više tamo. Bojkotujem i Premiu Edited September 21, 2017 by Bujodrag
Recommended Posts