Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Premia feta sir u pakovanjima od po 200 g košta 1800 din/kg.

Posted

Da, a ta somborska se zove somborska zato što ne sme da se zove somborska feta. Inače je solidan sir tog tipa za 400-450 din/kg. 

Posted

sira iz mjesine umesto parmezana :P

pa jebat ga mogu i tikvice umesto patlidžana, samo onda to više nije melanzana alla parmigiana :D

Posted

jesam, pa? ima neke (daleke) sličnosti sa parmezanom, ali nije. a ti već izbaci i mocarelu i parmezan, ostalo je još samo da izbaciš i patlidžan i paradajz :lol:

Posted

još samo da izbaciš i patlidžan i paradajiz :lol:

Fixed.

Posted

jesam, pa? ima neke (daleke) sličnosti sa parmezanom, ali nije. a ti već izbaci i mocarelu i parmezan, ostalo je još samo da izbaciš i patlidžan i paradajz :lol:

pa dobro..onda neka bude ,,jelo od patlidzana,paradajiza i sira,,

meni svejedno kako se zove...

Posted

pa to i kažem, pravi ga kako hoćeš, samo ga onda nemoj zvati melanzana alla parmigiana :)

Posted

Zašto, do jaja je sir iz mesine™. Ja ga često stavljam umesto kupusa u sarmu, tj umotam tikvice u njega. Ili u grčku musaku umesto patlidžajina.

Posted (edited)

pa to i kažem, pravi ga kako hoćeš, samo ga onda nemoj zvati melanzana alla parmigiana :)

to mi najmanji problem u zivotu..

svakako je suuper i obozavam ga!

Edited by ivy
Posted

Zašto, do jaja je sir iz mesine™. Ja ga često stavljam umesto kupusa u sarmu, tj umotam tikvice u njega. Ili u grčku musaku umesto patlidžajina.

ju, pa kako bez pirinča?

Posted

Probao sam i sa pirinčem, al ispadaju tikvice iz njega, ne drži lepo zamotuljak :(

Posted

Probao sam i sa pirinčem, al ispadaju tikvice iz njega, ne drži lepo zamotuljak :(

moras ga potopiti u neku tecnost, aman.