renne Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Može, može. Slobodno ih na po par sekundi oprlji sa svake strane na baš vrelom uljetu. Podlij supom i neka se krčka. I ja tako radim.Samo što ne bih stavljao pečurke nikako, samo će nepotrebno da izbace previše vode. Bolje stavi sargarepu, ili karfiol.
Venom Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Nije NOW, ali napravio sam sinoc marmeladu od dunja :). Probno. A sad da nabavim tegle i potrosim preostalih 10 kila...
renne Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ubacio i kockice bundeve posute simetom, da malo zasladi
Аврам Гојић Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) sprema se laki nedeljni rucak:ovciji but u marinadi od komoraca, slatke paprike, suvog crnog luka, nane i muskatnog orahaprvo ce se spikovati pancetom i belim lukom pa preprziti sa svih strana, i staviti u glineni sud na podlogu od crnog luka i sargarepe, nalivenu belim vinom.posle 3 sata u sud idu cetvrtine krupnih krompira i crvena paprikaovo ce se jesti preliveno sosom od ukuvanih trnjina i smedjeg secerauz to, suve paprike punjene crvenim kupusom, sircetom, belim lukom, persunom i celeromprojai urnebes. Edited November 3, 2012 by Marko M. Dabovic
mammy two shoes Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 bečka + pomfrit + kečap + tartar sos+ zelena salata. subotom uglavnom zbudžim nešto na brzinu. obećala sam sebi da ću od sada petkom kuvati pasulj za dva dana, da ne moram da kuvam umorna ko pas i gladna ko vuk.
Valk Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Snicle od svinjskog vrata, krompir i sampinjoni u pekacu u rerni.Supu cu da skuvam neku brzinsku, kad ovo bude pred kraj.
renne Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Moj kuking uspeo. Meso ko dusa meso, sve crveno od cvekle, koja je blago krckava, a socna za sve pareПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
Valk Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Moj kuking uspeo. nismo ni sumnjali :)ja javim za jedno 40-ak minuta. renne, je l' toliko dovoljno peći svinjski vrat na 300?
Recommended Posts