henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 mislio sam, nikad neces predloziti Noć je još mlada, pohitaj, pa da pobegnemo oteklih rčmi
MayDay Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Noć je još mlada, pohitaj, pa da pobegnemo oteklih rčmi od mazanja tela ljutenicom otekne rcma?!
henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) ulepsa mi dan pardon, noc.Stavio i malo lišća celera, da nas prijatno draška.od mazanja rcme ljutenicom otekne rcma?!+1 Edited October 7, 2012 by henrik larsson
henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Analni tip, vidiš kako svesrdno piči po detaljima.
henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Išššš, sunac ti jebem, sad omazo hlebom ostatke iz šerpe, ćela mi se oznojila.
henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ne brini, iskoristio sam je da pokupim znoj, trebaće za ostalu turšiju.
henrik larsson Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 tzv ljutenica mi je def mamojeb, moraće ovih dana da pane još.
yolo Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Pleckica od siljezea (1.7kg) ubacena u pekac pre polaska na posao, 4 glavice crvenog luka, dosta susenog povrca (nisam imao drugo), timijan, mulje, beli luk u komadu ispod mesa, balzamiko, morska so, biber, lovor. 120C nekih 8 sati uz pola sata na 220C da se pekac dobro zagreje. Nadam se najboljem....
Recommended Posts