Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako bre možeš da istučeš dete, si ti normalna?

pa lepo, ćuška, packe itd... Edited by fluffy
Posted

Pa kao što strpah povrće i vrhuMsko u isti koš? :)

Ali draga :D nije bilo ni reči o ignore. Taman posla.
Posted

Pa kao što strpah povrće i vrhuMsko u isti koš? :)

jel u istom maniru Sava centar zoveš Strava centar?

Posted

Ali draga :D nije bilo ni reči o ignore. Taman posla.

Uf, ok znoje mi se dlanovi od pomisli : (
Posted

jel u istom maniru Sava centar zoveš Strava centar?

ne, ne nego Sava mala mi je Strava mala, baš si vraški šeret.
Posted

uollče je osebujan mladić, naglašeno senzitivan, te neiskvaren tokovim društvenog povoja

jednom rečju (koje su dve): kul dasa

Posted

Slažem se! Više no kul! Duvarković : )

Posted
:cry: Nemojte deco, poteraste suzu (jednu) starini.
Posted

Evo moji recepti za činke... Bez mleka: 4 jaja na svako jaje 4 kašike brašna 4 šolje kisele vode ulje šećer so (količina po želji) ako je mnogo retko dodati brašna. Sa mlekom: 4 jaja, 210 g brašna , malo mlake vode 3 dcl mleka, 1.5 dcl ulja, kašičica šećera Dobro umutiti jaja, dodati brašno, pa mleko, malo vode, pa ulje i šećer... ako treba dodati još malo vode i ostaviti dvadesetak min da stoje (sve treba sa bude mlako tj jaja i mleko da nisu baš iz frižidera)

Posted

Ja to sve odokativno, otkad sam kupio fensi no name tiganj za činke od 300 kinti, ne lepi se ništa.

Posted

Pa i ja odokativno, ovo su količine koje def nisu striktne... a, tiganj je najbitniji. Imam neki bzvz, mučim se i koliko sutra odo' da pazarim nov.

Posted

ja kupio neki metalčev za više od 300, al ga rabim za sve drugo osim palačinke

to nikad nisam pravio al volim da ih jedem (slane, kupovne - glumac u dositejevoj, na primer, mada ni drvce nije šelo al sam tamo retko)

Posted

ja kupio neki metalčev za više od 300, al ga rabim za sve drugo osim palačinke

to nikad nisam pravio al volim da ih jedem (slane, kupovne - glumac u dositejevoj, na primer, mada ni drvce nije šelo al sam tamo retko)

Ih pa to ti ne valja, palačinke su stvar koje sigurno možeš isto ako ne i bolje napraviti kući nego da kupiš™.

Ja slane napunim, zamotam pa vratim na tiganj još 20 sec.

Nema bolje.

Posted

Istina, al slane kod Glumca su stvarno looodilooooo, bila sam par puta, aliiiii pregoleme... Doduše jednom su me zajebali (da prostiš) kupih pohovane sa pršutom, naletoh na komade sala ko sa slanine sapunjare... uf.. nidje veze sa pršutom...