wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Koliko palačiniki toliko kašika brašna. Za količinu od 12 kom: Dva jaja, dve kašike ulja. 4 g soli. 120 ml kisele, 130 ml mleka. Ako je potrebno dodati još mleka/kisele, mora biti gustine kao jogurt od 1,8% masnoće. Staviti 4 kapi ulja u vreo tiganj. Ako ima dece predškolskog uzrasta okretati bacanjem.
wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 ti si bre jedan čudak i pričaš bulšitah... :) patlidžan je vrhunsko povrće.Vrhunsko i povrće ne ide u istu rečenicu. Ali to je neka druga tema.
fluffy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Da, ali i recept bez mleka, a sa vodom je odličan!
fluffy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Vrhunsko i povrće ne ide u istu rečenicu. Ali to je neka druga tema. Izvini, ne' da se ponovi.
Vapad Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 gaza wall :ziga: i svi! Imam drvenu špatulicu, mada volim da ih fliupujem, tako znam da će biti tačno nakve kakve volim, što se tiganja tiče, jeste tanak, i čini mi se da se možda malko iskrivio, ali svi debeli su sa visokim ivicama, no, probaću na najdebljem. Mada sada nemam mikser, ali to nije toliko strašno, malo vedžbe. Moj, stari, recept je bio dva jajeta, 100ml mleka, 100ml kisele, 100g brašna, bez ulja. Hm. Ovaj vikend će biti vikend palačinki!!! BTW, meko brašno? Čuo sam da ima dve škole.
teacher Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Vrhunsko i povrće ne ide u istu rečenicu. Ali to je neka druga tema. wtmil, ali ozbiljno
wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 wtmil, ali ozbiljnoPa dobro, bilo je pitanje vremena.
ivy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) ti si bre jedan čudak i pričaš bulšitah... :) patlidžan je vrhunsko povrće. Meniiiii je to neeeeeverovatno! Majke mi :) ti si nova ovde,on ne jede povrce...i meni je to,posle svih ovih godina neverovatno..a on je ponosan na tu cinjenicu,kao da ima tli godine,ustvari dete od tri godine bar mozes da uhvatis pa namlatis kad se duri a ovde je gotovo tvrdoglavi,matori magarac..strasno....i ta price ide u kruga,vec godinama Edited August 15, 2014 by ivy
wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 ti si nova ovde,on ne jede povrce...i meni je to,posle svih ovih godina neverovatno..a on je ponosan na tu cinjenicu,kao da ima tli godine,ustvari dete od tri godine bar mozes da istuces kad se duri a ovde je gotovo tvrdoglavi,matori magarac..strasno....i ta price ide u kruga,vec godinama Sve tačno, samo nisam baš ponosan. Možda izgleda tako jer mi je tolerancija na većinu povrća 0, pa se često ponavlja. Voleo bih da mi se sviđa i da mogu probati ali jbg nešto mi fali.
fluffy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) @ivy: Hvala za instrukcije... :) Edited August 15, 2014 by fluffy
fluffy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sve tačno, samo nisam baš ponosan. Možda izgleda tako jer mi je tolerancija na većinu povrća 0, pa se često ponavlja. Voleo bih da mi se sviđa i da mogu probati ali jbg nešto mi fali. i dalje da čekam taj ignore il mogu na veliki odmor?
wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 i dalje da čekam taj ignore il mogu na veliki odmor? Kakav ignore?
fluffy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Pa kao što strpah povrće i vrhuMsko u isti koš? :)
Recommended Posts