July 16, 201410 yr Jebote, što si dosadna. Čuj, neko ne deli tvoj ukus. Skandal. Smaraš. Ivy se zajebava.
July 16, 201410 yr pogledah na brzinu, kako odvaja meso sa govedjeg repa? kad smo vec kod visecasovnog drndanja, u nedelju sam oso buko govedji rep drndao 10ak sati. na kraju sam pojeo i dobar deo kostiju... @ ljakse tako sto ces pratiti opus.... Edited July 16, 201410 yr by nenad
July 16, 201410 yr na kraju sam pojeo i dobar deo kostiju... jel to zato sto si hteo il zato sto si morao? :D
July 16, 201410 yr jel to zato sto si hteo il zato sto si morao? :D posle 10 sati u rerni koske su bile toliko mekane da je bilo greota ne pojesti ih. :)
July 16, 201410 yr joj, aj neko da pravi spagete bolonjeze po receptu hestona blumentala. ovde ima spremnih da se drndaju 12 sati u kuhinji, vasudeva, na primer, jel da :) da. i to vrlo brzo. problematičan je samo jedan sastojak, cherry vinegar. improvizovaću nešto. Edited July 16, 201410 yr by Грешни Василије
July 16, 201410 yr iz nekog mog iskustva cherry vinegar obicno bude gomila cherrisa koje stoje par dana u vinegaru, a onda se zalepi etiketa i lansira na trziste. nesto a la orahovaca, medovaca, visnjevaca (nisam alkos). (valjda ).
July 16, 201410 yr da. i to vrlo brzo. problematičan je samo jedan sastojak, cherry vinegar. improvizovaću nešto. juhuuuu:) inace, recept je iz serijala "in search for perfection". na jutjubu je skremblovan, ziveo zaliv pirata. nemoj, molim te, kad budes odgledao epizodu, da budes u fazonu da oces da pravis recept italijanskih kuvara jer ti zvuci bolje. reko si da ces raditi hestona, neka tako i ostane :)
July 16, 201410 yr da. i to vrlo brzo. problematičan je samo jedan sastojak, cherry vinegar. improvizovaću nešto. sa repom? kako ces skinuti meso sa repa?
July 16, 201410 yr sa repom? kako ces skinuti meso sa repa? Pomoću trikova, čini mi se. Kapiram da ću uzeti tanak nož i mučiti se.
July 16, 201410 yr Pomoću trikova, čini mi se. Kapiram da ću uzeti tanak nož i mučiti se. :ziga: valjalo bi naci sto vecu repcinu za to.