July 16, 201410 yr u pasulj moze sve da se stavi, samo treba imati samokontrolu, i razumeti kako se neke namirnice slazu sa drugim. npr. sargarepa, paradajz, celer, cluk&bluk, itd. sve to moze da ide u pasulj zajedno, ali dodati npr tikvicu pored toga ili plavi patlidzan, bilo bi ili preterano. tj. licni pecat nekog jela je u odredjenom ukusu.
July 16, 201410 yr mmm, pa na kockice iseckana gorgonzola na dno tanjira... a preko toga šaka sveže nane i prepečenog susama, sa malo suvog grožđa
July 16, 201410 yr + 1 za lorber kada smo vec u preterivanju: sos od malina i budjavog sira preliven preko pastrmke wow
July 16, 201410 yr + 1 za lorber kada smo vec u preterivanju: sos od malina i budjavog sira preliven preko pastrmke wow E vala ću tako preterati još ovog vikenda.
July 16, 201410 yr a preko toga šaka sveže nane i prepečenog susama, sa malo suvog grožđa nana obavezno, manje se prdi posle susam moze, suvo grozdje zadrzi, ne volem :D
July 16, 201410 yr e pa sad, ne mož da biraš, ili sve ili ništa, ako ne voliš grožđe dobićeš breskve :D
July 16, 201410 yr @gresni vasilije samo da znas da sam ovo lupio, pa ti vidi :D mada.. kada bolje razmislim, moglo bi. mozda ne bi bilo na prvu loptu, ali sledeci put bi znao sta te ceka :D budjav sir bi se lepo slozio sa pastrmkom, verovatno bi kiselost-slatkoca tj. specificnost maline dalo neku dobru pricu. onako kao.. "toplo-hladno"
July 16, 201410 yr nana obavezno, manje se prdi posle Znam da se šališ, ali nana je baš dobra za prđenje. Species carminativa, kako se to kaže po rimljanski - znači biljna droga od koje "pevaju creva" (=carmen, carminativa).
July 16, 201410 yr @gresni vasilije samo da znas da sam ovo lupio, pa ti vidi :D mada.. kada bolje razmislim, moglo bi. mozda ne bi bilo na prvu loptu, ali sledeci put bi znao sta te ceka :D budjav sir bi se lepo slozio sa pastrmkom, verovatno bi kiselost-slatkoca tj. specificnost maline dalo neku dobru pricu. onako kao.. "toplo-hladno" Naravno da bi se složilo, zvuči odlično.