hoffnung Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 u pasulj moze sve da se stavi, samo treba imati samokontrolu, i razumeti kako se neke namirnice slazu sa drugim. npr. sargarepa, paradajz, celer, cluk&bluk, itd. sve to moze da ide u pasulj zajedno, ali dodati npr tikvicu pored toga ili plavi patlidzan, bilo bi ili preterano. tj. licni pecat nekog jela je u odredjenom ukusu.
renne Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 mmm, pa na kockice iseckana gorgonzola na dno tanjira... a preko toga šaka sveže nane i prepečenog susama, sa malo suvog grožđa
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Lorber mora. A dodam i nanu ako ima. I to je grčki fazon.
hoffnung Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 + 1 za lorber kada smo vec u preterivanju: sos od malina i budjavog sira preliven preko pastrmke wow
Indy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Lorber... kad sam bio klinac, uvek bih ga greškom pojeo. Bljakenzi.
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 + 1 za lorber kada smo vec u preterivanju: sos od malina i budjavog sira preliven preko pastrmke wow E vala ću tako preterati još ovog vikenda.
aram Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 a preko toga šaka sveže nane i prepečenog susama, sa malo suvog grožđa nana obavezno, manje se prdi posle susam moze, suvo grozdje zadrzi, ne volem :D
renne Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 e pa sad, ne mož da biraš, ili sve ili ništa, ako ne voliš grožđe dobićeš breskve :D
hoffnung Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 @gresni vasilije samo da znas da sam ovo lupio, pa ti vidi :D mada.. kada bolje razmislim, moglo bi. mozda ne bi bilo na prvu loptu, ali sledeci put bi znao sta te ceka :D budjav sir bi se lepo slozio sa pastrmkom, verovatno bi kiselost-slatkoca tj. specificnost maline dalo neku dobru pricu. onako kao.. "toplo-hladno"
Indy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 nana obavezno, manje se prdi posle Znam da se šališ, ali nana je baš dobra za prđenje. Species carminativa, kako se to kaže po rimljanski - znači biljna droga od koje "pevaju creva" (=carmen, carminativa).
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 @gresni vasilije samo da znas da sam ovo lupio, pa ti vidi :D mada.. kada bolje razmislim, moglo bi. mozda ne bi bilo na prvu loptu, ali sledeci put bi znao sta te ceka :D budjav sir bi se lepo slozio sa pastrmkom, verovatno bi kiselost-slatkoca tj. specificnost maline dalo neku dobru pricu. onako kao.. "toplo-hladno" Naravno da bi se složilo, zvuči odlično.
aram Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) @indy onda dobro, bolje se prdi :D Edited July 16, 2014 by aram
Recommended Posts