Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Ispalo dobro na kraju, bez išta.

3eheryga.jpg

Posted (edited)

Izmenila recept za koji je Vasa dao link (umesto ela sira- maskarpone, umesto kisele- 250 ml slatke pavlake, smeđi šećer, 800 g voća, ne bi stalo kilo u posudu). Prenoćilo u frižideru. Možda je trebalo da ostavim kiselu pavlaku, ovo je hardkor kalorično, ali zato sirni deo ima finu zrnasto kremastu strukturu).

IMG_20140706_105941.jpg

Edited by halloween
Posted

dakle ja, koji uopste ne jedem kolace, ne bih izdrzao da ne strpnem malo :Hail:

Posted

Idi dodjavola Halloween...

Posted

Kakav je to covek koji ne jede kolace?

tasko-nacic1.jpg

Posted

+1

Posted

skuvala sam kremaste tikvice

nije lose, neznog je ukusa, meni najcesce tikvice bacaju na povracku, ali ovo ne. podseca na gratinirani krompir. s tikvicama. treba da odstoji nakon pecenja. neam pojma uz sta bi se slozilo. verovatno je super za decu. 

Posted

pa sestro nemoj tako. sad si mi stavila sliku u glavu.

Posted

Bas vala jebote :lol:

Posted

to lici na moj omiljeni letnji rucak. babin, naravno.  

moze se praviti od tikvica a moze I od krompira. super je oboje. Iseckas tikvice na kriske, posolis, ostavis da malo puste vodu, zatim uvaljas u brasno ili griz, bacis u nauljenu tepsiju, sipnes jos malko ulja preko, izmuljas da se sjedini I u rernu dok ne porumeni. Dok se tikvice peku, naseckas jedno tri cena bluka, stavis u ciniju, posolis I malo izmuljas viljuskom da pusti sok. zatim u to ubacis jedno pola kila kiselog mleka, ako moze grckog super, I dobro izmesas. Ovom smesom prelijes tikvice nekoliko minuta posto izadju iz rerne, kao buredzici sto se prelivaju. Bude savrseno.

Posted

tikvice kuvane sa maslinovim uljem i češnjakom, ništa im više ne treba, osim da budu zelene, nikako žute.

Posted

kako,kako?

i što ne žute?..meni žute otkovenje ovog leta nekako su čvršće i suvlje,tikvastije i nemaju toliko vode i bolje su mi za salatu i taljatele od ovih rasprostanjenih zelenkasto-belih