Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

key lime pie, zamalo i droid da ponese to ponosno ime :)

Posted (edited)

Tu ide plod a plod nece skoro :)

Vidim da u Meksiku prave caj od njenog lisca

44934067.jpg

Mozda na kraju moja ispadne i kaffir ali prilicno sam siguran da je key

Edited by katamaran
Posted

Meni to Merino ne zvuci kao hrana, nego neke obloge za opekotine.

+1
Posted (edited)

Meni to Merino ne zvuci kao hrana, nego neke obloge za opekotine.

+1

ajde u guzicu obojica :lol: tako je i bilo, samo što su prvo nastali oblozi, a onda jelo zagorelo :D

Rasistkinjo  :happy:

gde sve ovo ima da se nabavi, a da je u Srbiji?

Uzgred, super zvuči recepat. 

ahaha, kanda smo čitali isti članak na slejtu. btw, kad bi ljudi prestali da koriste sve reči i izraze kojima su ameri pripisali rasističku konotaciju, prestali bi da se sporazumevaju verbalno. 

ne nabavljam u srbiji, nažalost. micim, možda i ima, al ja sam odustala od traganja. neke žene kad idu u inostranstvo kupuju parfeme, svilu, kadifu i cipele, ja vugljam začine i sastojke. ovo je london, bejbe, london. 

Edited by MaryPoppins
Posted

neke žene kad idu u inostranstvo kupuju parfeme, svilu, kadifu i cipele, ja vugljam začine i sastojke.

a i jeftinije je  :D

Posted

ladno ko bilja srblja, ona isto...

anbilivabl koinsidens :fantom:

Posted

Imam na raspolaganju 500 grama lisičarki i nepoznatu kuhinju, verovatno loše opremljenu. Mislio sam da ih dinstam s clukom i šargarepicom i poslužim uz klot pirinač.

Neki savet glede začina i/ili eventualnih dodataka?

Nikad još nisam spremao lisičarke

Posted

mozes da radis sve isto ko sa sampinjonima samo ce lepse da ispadne (jab izbego sangarepu),

so, biber, mozda pred kraj malo da zabelis sa pavlakom za kuvanje, al nije obavezno, i mnogo persuna na kraju

Posted (edited)

ja tu ne bih sargarepu, povuci ce na slatko, a mozes mirno i cluk da izbacis. lisicarke su dovoljne same sebi :)

na vruc tiganj, cesto pretresi, onako kao da hoces da okreces palacinke i to ti je to. nije lose malo mulja i malo putera pomesati, par blago nagnjecenih cenova bluka, na kraju svez biber i svez persun

edit: sjajno idu uz taljatele, ako slucajno imas. ako ne, i pirinac je dobar izbor.

Edited by aram
Posted

OK, hvala. Niks šargarepa. Gde sad da nadjem persun?

Posted

a koga nema, bez njega se moze :)

imas li nekog tvrdog sira? ako da, narendaj najfinje ozgo, vrlo vrlo malu kolicinu.

Posted

ja volim imun u pecurke kad ispari voda, samo malo na kraju isto da ispari, pa onda svez biber.