aram Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [uzima kaiš,padaju mu pantalone i ostaje u gacicama sa ruzicastim zekama]
boshoku Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 podrivaš mi muškost i sledstveni autoritet, zlotvore
Bujodrag Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Pirinač, s ponekim zrnom kukuruza, graška i kikirikija, kao prilog uz kuvanu kravetinu. Njam!Zaboravio da turim kuruz&grašak.A, ovi što b' da se tuču, bolje bi bilo da prvo jedu, zajedno.
boshoku Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 (edited) e, dojajno, đes poručio i kaki su kanapei (spram ukusa, a izgleda super), te me i cjena interesira?ranije smo poručivali od "lazarevića", i bilo kul Edited February 1, 2014 by boshoku
renne Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Pa nisam poručio nego sam ja pravio za drugogaПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
boshoku Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 :thumbsup:lepo si napisao, al ja, som, čitam sve dijagonalno...svaka čast, i na strpljenju spram spravljanja, a pogotovu na izvedbi!
Frank Pembleton Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Jel to ti ozbiljno za kintu ili samo prijateljima?
renne Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 za kintu, ali samo po preporukama, prijateljima i prijateljima prijatelja
Frank Pembleton Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 NIje da nisam razmišljao o tomeRekoh ako bude potrebe, bolje da dam nekome koga znam i ko ima 1 kvalitet!
*edited by mod Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Pamtim i ja kad zatreba, vec sam imao negativna iskustva sa neproverenim keteringom.OT: Danas napravio svoju prvu prvu supu od luka. ujedno i prvu supu koja nije iz kesice/kockice.Na pola puta sam se uzentao da ce biti previse gusto, ali kada sam ubacio govedji bujon sve je leglo na mesto. Posle dodao krutone i rendani kackavalj i za sat vremena otisao gotovo ceo lonac
aram Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 pavllle, care supa od luka je zakon.samo jedno pitanjce: kako to mislis ubacio krotone? ne radi to, posluzi ih tople sa strane. pa nek svako ubacuje u kasiku po komad-dva, da krckaju pod zubima, a ne da se pretvore u kasu.
*edited by mod Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Pa ja ih stavio u tanjir, narendao sira po njima i onda sipao vrelu supu. Brzo se pojelo pa nije stiglo da se pretvori u kasu ali cu imati u vidu za sledeci put :)
Recommended Posts