Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Slatki kupus sa svežom kolenicom

• Replies 11.5k
  • Views 865.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

n.c.: ništa, al zato je allah izmislio žene :fantom:

Nije bas now cooking, ali sam konacno naleteo na onu bezobraznu jeftinu Harisu u Delezeu pa se spremam da sutra napravim neki kuskus sa tim i povrcem. A ako mi dune mozda ubacim i koju kockicu piletine.

Pod obavezno, moram ovladati umetnošću kuvanja pirinča.
Prvi koraci ....da vidimo šta može da se napravi bez kojekakvih sosova i rakova i školjki i štatijaznamPirinač od pre dva danaDSC_0053.jpgNa mulju sam propržio malo piletine, indoraha i bademaDSC_0055.jpgDodao dve kašike senfa i pirinač i pržnuo par minutaDSC_0056.jpgMen' odlično, sve sam iz'eo!tresbon.gifSad treba eksperimentisati sa začinima.yes.gif

krasnosta bi ti stavio tu od zacina? meni se ovo sto si przio na mulju dopada, i nista ne bih od zacina stavljao osim bibera, i cini mi se da ima malo vise mulja nego sto bi trebalo, barem za moj ukus.

Edited by bob mould hair style

a ne, sinak - previše maslinovog je oksimoron

krasnosta bi ti stavio tu od zacina? meni se ovo sto si przio na mulju dopada, i nista ne bih od zacina stavljao osim bibera, i cini mi se da ima malo vise mulja nego sto bi trebalo, barem za moj ukus.
Ima više mulja, al' nije problem. Senf se odlično pokazao. Stavio bio i majčinu dušicu: greškica. Sledeći put ide peršun i možda kora od limuna, ako bude bilo. Ma, sad mi je ideja da pravim od onog što zateknem u kući, pa kako ispadne. Kasnije ću da se bacim na zvanične recepteBiber ne volim, jbg.

probaj turmerik (kurkuma). mislim da ce ti se dopasti. da zuckasto-crvenkastu boju pirincu.plus tip za svečanije posluzenje: nadji neku zgodnu pliću posudicu, ja koristim neke trouglaste. podmaži je muljem ili maslacom, natrpaj dobro pirinča unutra pa je ispovrni na tanjir. odozgo narendaj krupnije malo nekog parmezana i posloži koju tračicu vlasca ili lemongrassa, kapni polukruzno neki krem balsamico i eto ti nouvelle cuisine specijaliteta :D

šta je "krem balsamico"? to si sada izmislio...

crema di baslamico se pravi vako: u šerpicu naspeš 100ml aceto balsamico, kašiku vode i 20 grama šećera. to kuvaš dok se ne redukuje na polovinu, ohladiš i to ti je to. sipaš u neku flašicu zgodnu za sipanje i onda radiš ovake pizdarije:crema_di_balsamico.jpg

vrlo zanimljivo arame

falac, nijesam znao :)

Nabavio šafran za prinač a ima i da se balzamiziziram.Rice is fun!

grilovane prokulice i snicle od jagnjeceg mlevenog sa bulgurom

falac, nijesam znao :)
Primitivac. :fantom: