Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Jednostavno je.Još malo da se ohlade pa javljam kako su ispale.
  • Replies 11.5k
  • Views 865.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

ja sam bog orijentalnih slastica

sta je bre to? daj recept

Jednostavno je.Još malo da se ohlade pa javljam kako su ispale.

ћуфте у маринара сосу :piggy:

pileći gulaš

Pirinač, klot.Take 2.

kaj cu sa belom rotkvom? ali tako da mogu ljudi da jedu ^_^

Narendaj, posoli, stavi malo sirceta i iznesi na stoПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

kaj cu sa belom rotkvom? ali tako da mogu ljudi da jedu ^_^
narendaj je,narendaj sargarepu ako hoces i cveklu..so,limun,mulje..bolja je kad malo odstoji i otpuste sokovi a dobra je i tako hrskava :P

Edited by ivy

a od lišća skuvaj čorbicu.

kako spremate podvarak, bas me zanima ako neko hoce da podeli iskustvo. onako kako ja pravim, mozda vam se ne bi svideo nacin.

Ja pravim sa jabukama i ciderom /svapski recept/ ....Daklem, isprzim dve glavice cluka, iseckam dve/tri jabuke na kockice /ne ljustim/ i isprzim malo na ulju sa lukom da porumeni i malo se karamelizuje, dodam mlevenog kima, tucane paprike, soli i kg kupusa /rezanog i malo propranog, da ne bude slan i kiseo previse/, przim na tiganju jos malo da dobije tu i tamo zlatnu boju pa prerucim u pekac. Nalijem malo vode i jedan cider /3 dl/ da "ogrezne" i u kupus uglavim mesiste /rebra po mogucstvu, ako brojis - desetak/. Folija odgore i na 200 C jedno sat i po. Skinem foliju da pocne da isparava voda i pecem jos oko pola sata dok ne dobije onu finu zuto-braon boju. Pred kraj izvadim meso na povrsinu da se zapece. Moze se podgrevati danima u rerni ... ako ostane.

Ja propžim slaninicu na ulju, dodam koji ceo čen belog luka, biber i lovorov list. Kupus malo properem, da dodam u slaninicu. To propržim pa dodam, rebra, kolenicu, šta već imam. nalijem vode, pa krčam jedno sad. Onda preručim u pekač i još jedno sat i po u rerni na oko 180° i to je to.

evo i moj, vrlo je slican. danas pravio. naseckam cluk jedno tri glavice. przim na masti i dodam slanine seckane. ubacim kupus i krckam dok se ne dobije zlatna boja i da cakli. lovorov list i biber u zrnu su zacini. posle ubacim u djuvecaru. danas sam imao krmenadle dinstane i kasnije sam ih ubacio u tu istu djuvecaru da se zapece u rerni, ne preterano. sto se tice pranja kupusa. to kod mene zavisi da li je prekiseo ili je prvi ovaj. kod mene je prvi ovaj kupus, i jos nije kiseo da mora da se pere.