Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

goveđa supa (sa paumflekom) i podvarak

• Replies 11.5k
  • Views 865.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

crema di baslamico se pravi vako: u šerpicu naspeš 100ml aceto balsamico, kašiku vode i 20 grama šećera. to kuvaš dok se ne redukuje na polovinu, ohladiš i to ti je to. sipaš u neku flašicu zgodnu za sipanje i onda radiš ovake pizdarije:
Napravila, probala, ostala bez reči...Arame, ruke ti se pozlatile. Ili tastatura, ako prva kletva omane. :thumbsup:
E :)ja vise ne jedem jagode ako nema toga.sad se igraj malo sledeci put, ubaci koji karanfilic, parcence cimeta, dve-tri borovnice, smokvu, med umesto secera, beli balsamico umesto obicnog... dok ne pronadjes sopstvenu idealnu kombinaciju.
E :)sad se igraj malo sledeci put, ubaci koji karanfilic, parcence cimeta, dve-tri borovnice, smokvu, med umesto secera, beli balsamico umesto obicnog... dok ne pronadjes sopstvenu idealnu kombinaciju.
To!Bez zadatih koordinata, u skladu sa trenutnim raspoloženjem... možda i krilce slepog mišića ili šapica od malog belog zeke... :DA kad nađem idealnu, bićeš prvi obavešten.Zgodna flašica mi pri kraju, večeras idem u nabavku igrački za sledeći put. :heart:edit: Srce.

Edited by atajlo

E :)ja vise ne jedem jagode ako nema toga..
SnobПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

renne, brate, kako da ti kazem, ti mi dodje ko da jedem cevape bez luka. ili ti dzigericu bez paradajza :P

svinjski gulas sa crnim vinom,gomila luka se podrazumeva

znao sam da je nesto masno...

Edited by mire

:0.6:

masno i jako :lolol:samo što to u mojoj knjizi nije pogrešno :P

Edited by ivy

Ispekla mantije :) Kuća miriše na beli lukac a uskoro će bogami i ukućani :P

ja odoh pržit ćevape

e, kako pravis ustipke? jel da da rknem™ u testo malkic rakijice?a ti ljutko daj receps za te mantije

Edited by aram

e, kako pravis ustipke? jel da da rknem™ u testo malkic rakijice?a ti ljutko daj receps za te mantije
Ovo je recept za mantije za lenje:) Vredne i umešne razvlače testo ko za pitu što meni priušti keva preko leta . Ovako , pola kg kora za gibanicu. Za malu tepsiju, ova količina se nekako pokaže taman za dvoje ješnih:) ja redjam 4 kore jednu na drugu prskajući ih mešavinom maslinovog ulja i vode pa onda to urolam u čvrst rolat jufkicu i sečem male valjke oko 2, 3 cm visine . Te valjke redjam u krug u tepsiju zbijene jedne do drugih . I to se zapeče 15 tak minuta ( razvlačenim korama treba više). Za ovu količini kora i veličinu pleha dok se peče smućkam pola litre jogurta, kiselog mleka, par kašika kisele pavlake, sve se to posoli i doda sitno seckan, najbolje mladi beli luk, al ovako preko zime 4, 5 sitno sitno seckanih čena je meni dovoljno. I sa ovim zaliješ one malo pečene valjčiće i nastaviš da peščeš dok sve lepo ne prumeni a tečnost se svuda dobro ne rasporedi. Pečeno i dopola pojedeno izgleda ovako :) Čak i ove koric ekoje izgledjau zagorele se posle lepo odvoje i pozobaju028fln8o5m5xnu2m3sc2.jpg
da, obavezno malo rakije, da ne upijaju mas'