Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

prosoto: praziluk, beli luk, mladi luk, paprika, tikvice, paradajz, proso, maskarpone + salata: avokado, paradajz, rukola, crveni kupus (uvalili mi umesto radica :D).sfyu.jpgu4ib.jpgz9k1.jpg5yfp.jpgy9y7.jpg

• Replies 11k
  • Views 807.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

ti bas kuvas sezonski..

jes, samo sam uvek u istoj sezoni.

da..samo je meni apsolutno protiv prirodno sveža tikvica u januaru..ali to sam samo ja..

Pirinač, s ponekim zrnom kukuruza, graška i kikirikija, kao prilog uz kuvanu kravetinu.

ed: twice as nice

Edited by orderka

ja mrzim da kuvam, al' danas je na meniju grasak s konjem; vu-hu helou hemoglobincicu mili

kuvam kiseli kupus sa suvom ovčetinom (poslednje dve glavice, nikad pre ne ode bure kupusa)

dobro me poshjeti da likvidiram koji procenat :o

grasak s konjem
pih, plebejko, jedeš tu elegantnu faunu...rekao bih ti: "sram te bilo", al znam da za sram ne znaš :fantom:

Edited by boshoku

kad sam rekla s konjem, vise sam mislila kak mi ti dolazis na rucak, no dobro :fantom:

i šta sad - za ručak samo grah?! esam ti rekao da volim tuć ženske persone neđeljom? nisam? e volim :fantom:

i šta sad - za ručak samo grah?! esam ti rekao da volim tuć ženske persone neđeljom? nisam? e volim :fantom:
grah je suljpa, ignorantu jedan! ja takim neznalicama volim da lupam macole, pa cak i svetom nedeljom :fantom:

[uzima kaiš]a neće biti čak ni suljpa...?!