Bujodrag Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 mislis kada je ispecem? izvadim je iz tiganja i stavim je na tanjir. ubacim tri umucena jaja u mast i przim jednu stranu. kada se skuvalo jaje [ne skorz] od gore, narendam malo zutog sira [zavisi koji imam u tom trenutku, i da li imam. pobiberim i posolim. preklopim ga da bude kao piroska i ubacim u tanjir gde se nalazi slanina. jedem jaja + slaninu odvojeno.Onda naseckaj slaninu sitno, proprži, izvadi, ispeci jaja omlet pa pre preklapanja vrati slaninu. Par listova sremuša podiže stvar ozbiljan nivo.No, i veliki, ispečeni, komadi slanine imaju svoju čar.
ivy Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 kombinacije su beskonacne jbtese,sad sam gladna..nista me ne ogladni kao prica o jajima i slaninici
hoffnung Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 da, zanimljivo ovo sa sremusem. nisam probao, ali mi je sasvim ok. sto kaze ivi, kobminacije su beskonacne.
ivy Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 pa svaki luk je tu dobrodosao..ja volim i mladi da naseckam..
Аврам Гојић Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) Aloo Gosht (kari od ovcetine i krompira, sa home made garam masalom, djumbirom, belim lukom i cili papricicama)Dal Palak (socivo sa spanacem)Chutney od jabuka, brusnica, smedjeg secera i sirceta sa malinom Edited January 5, 2014 by Marko M. Dabovic
boshoku Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 zvuči jebomamno (osim ovčetine, mento mnogo jako, a s oproštenjem, i zdiba ((znam, znam, sisa sam))daj još malko instrukcija za spravljanje; zaturio mi se svinjski file u frizu
cmrlj Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 sta bre daj instrukcije, je l si hteo da se hranis ko ja ili ko dabovic?! vidi sta propustas :D
cmrlj Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 evo. izmene: kombinacija voca malo drugacija i umesto 300g belog stavila 110g smedjeg secera (toliko sam imala), nista mu ne fali.
boshoku Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 fala, bumbaričičuljk! nu jierz rezolušn: ima da se spravi
Аврам Гојић Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 zvuči jebomamno (osim ovčetine, mento mnogo jako, a s oproštenjem, i zdiba ((znam, znam, sisa sam))daj još malko instrukcija za spravljanje; zaturio mi se svinjski file u frizudacu druze recept, samo da se istreznim
Bujodrag Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 sta bre daj instrukcije, je l si hteo da se hranis ko ja ili ko dabovic?Uh, ručak kod Cmrlje i večera kod Dabovića.Njam.I užina kod Gazze
darling Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 krckaju se usesa, njuskice i papci. prve pihtije u novoj godini. jedva cekam. mljac.
ivy Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 krckaju se usesa, njuskice i papci. prve pihtije u novoj godini. jedva cekam. mljac. whaaaat?!? draga jes to i ti presla na dark side? :P
darling Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) eksperimentisem :fantom:bilo kako bilo, pihtije su pocele da drhte. vr' Edited January 6, 2014 by darling
Recommended Posts