Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

snenokle? ili ovu, ali duplu meru posto je malecna?! (pravila sam je, okej je)dvaes jaja, sest dorucaka :fantom:

Edited by darling

• Replies 11k
  • Views 807.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

svaka prava torta trazi 20 jaja.

Ljudi pomagajte, imam gomilu jaja sa kojima ne znam sta cu a treba da napravim i nesto slatko za NG. Jel imate neki recept koji koristi dosta jaja, jedno dvaes komada bi bilo ok :D
princez krofne

Edited by bob mould hair style

Fala dobri ljudi! Mislim da ce pobediti Bob, dolaze mi neki gosti koji vole princes krofne.Cmrlj, tvoja ide za bozic, ako mi se jaja do tada ne probude iz hibernacije.

al molim te da obesis slike princeza. zivo me zanima kako ce ti ispasti.

alo covece, princes krofne nisu sto i poljem proci, to moras da znas. a nemoj ovu reformu, helou, kilo secera, 20 jaja, ima da umres. evo citaj, nisu jaja naivna.

Ma, proprži gomilu slanine, umuti jaja ofrlje i ispeci sa slaninom, uz začine po izboru, to je najbolji slatkiš.

Ma, proprži gomilu slanine, umuti jaja ofrlje i ispeci sa slaninom, uz začine po izboru, to je najbolji slatkiš.
+1000!

Vec sam to radio - 10 jaja, glavica luka i slanine = :piggy: Nego se ovde jaja prodaju na popustu u pakovanjima od 48 komada pa se i dalje borim da sve to ubijem pre nego se izlegne.

iskreno, meni je bolje isprziti slaninu prvo. izvaditi je iz tiganja i u to ulje sunuti tri [koliko vec] umucena jaja.mast*

Edited by bob mould hair style

u ovom slucaju stvarno nema potrebe vaditi,da izvines,slaninu iz tiganja :P@shan janjel stvarno prodaju 48 jaja? Oo

nema problema, samo vi tako. svako zna kako mu je najbolje. :D

ma ok..nego sta radis sa slaninom?

mislis kada je ispecem? izvadim je iz tiganja i stavim je na tanjir. ubacim tri umucena jaja u mast i przim jednu stranu. kada se skuvalo jaje [ne skorz] od gore, narendam malo zutog sira [zavisi koji imam u tom trenutku, i da li imam. pobiberim i posolim. preklopim ga da bude kao piroska i ubacim u tanjir gde se nalazi slanina. jedem jaja + slaninu odvojeno.

ahaam..ok ..moze i tako :)