December 13, 2025Dec 13 Pecivo sa 21% punjenja sa javorovim sirupom, posuto sa 3% pekan oraha.Živeo Lidl.
December 13, 2025Dec 13 2 hours ago, Lancia said:Da si neki, pa da pozoves. Eeeee cek da smumam par komada pa onda. plasim se da mi ne bude malo. moze i ovaj omladinac @Milošica da se pridruzi. da me ne zeza vise...stigao iz grada pre jedno pola sata. prvo navalio na panettone pa onda ostalo. pojeo cetvrt (od kilo) da ne kvarim veceru.
December 14, 2025Dec 14 Kud pomenuste london stanglice, tu ne mogu da stanem. I one bele pecene stanglicei polumesece od tih starih kolaca jedem bez mere.
December 21, 2025Dec 21 On 6/2/2025 at 11:50 PM, johan nagel said:Каква хероин ово је дрога. Једна за другом у недоглед, куд их спазих јбем ти живот
December 21, 2025Dec 21 6 minutes ago, johan nagel said:Каква хероин ово је дрога. Једна за другом у недоглед, куд их спазих јбем ти животSkoro dobila 2 kesice ovih ekstra saftalitmNema pauze, nema stajanja. Edited December 21, 2025Dec 21 by Boksi
December 21, 2025Dec 21 Све су навлакуша тешка али ја конкретно овим физз варијантама не могу да одолим, посебно ако је у питању ова хепи-кола
December 21, 2025Dec 21 29 minutes ago, johan nagel said:Каква хероин ово је дрога. Једна за другом у недоглед, куд их спазих јбем ти животDao si mi ideju šta da cepam pošto sam danas ograničen samo na 4 deci vinjaka.
January 22Jan 22 Ovo iz dm-a, baš varijanta sa grejpom je https://www.dm.rs/waterdrop-microdrink-grapefruit-tablete-osvezavajuce-bezalkoholno-pice-sa-ukusom-grejpfruta-sa-zasla-ivacima-i-vitaminima-p9120138989013.html
February 5Feb 5 On 4. 10. 2025. at 18:47, Klara said:Nikad nisam jela nešto što me ovoliko zbunjuje...sve vreme grickam i ponavljam kako je užasno, khkhk, kiselkasto kao sirće na jeziku, pa na momente pikantno, jbte, ko normalan može ovo da jede...i tako smazah celu kesicu.Dobro ide uz pivo.Kad ponovo pročitam moje rečenice, kao da sam opisala neke bivše, haaah.Ово кида као и сва та слоновска чуда, али ово је најбоље вероватно, посебно ко воли сенф.Сад се треба одупрети да не одем да узмем десет кесица
February 5Feb 5 Kikiriki je ionako izvor proteina, hejt za marketing na ambalaži. :D Više mi se dopada od klasičnog, veći je, čvršći i hrskaviji. Na stranu to što sam zapravo pošla po hleb. I zaboravila da ga uzmem. 🫠
April 6Apr 6 Baš sam mu se obradovala! Trebalo bi ovaj fil da prodaju zasebno, da me do kraja upropaste. 🫠